""Mariajul actritei britanice cu regizorul Sam Mendes s-a rupt din cauza relatiei extraconjugale pe care Kate o are cu starul american Leonardo Dicaprio. Cei doi s-au cuplat inca de pe vremea cand au jucat impreuna in pelicula "Titanic".
Amantlacul dintre vedeta britanica Kate Winslet si colegul ei de breasla, starul american Leonardo Dicaprio, este, in realitate, motivul pentru care actrita a di-vortat, in urma cu cateva saptamani, de regizorul Sam Mendes. Cel putin asa sustin mai multe publicatii americane, care dezvaluie ca, desi intotdeauna Kate si Leo au pozat in foarte buni prieteni, relatia lor este de cu totul alta natura, cei doi iubindu-se in secret. Site-ul Entertainmentwise scoate la iveala faptul ca acestia s-au amorezat lulea inca din 1997, an in care au aparut impreuna in pelicula de succes "Titanic", regizata de James Cameron. "Intre ei era o mare chimie si erau de nedespartit pe platourile de filmare, dar si in pauze. Toata lumea era convinsa ca intre Kate si Leo era mult mai mult decat o simpla relatie de amicitie", a povestit o sursa din echipa care a lucrat cu acestia la "Titanic". Kate si Leo s-au cuplat inca de atunci, iubindu-se in mare secret. Si se pare ca au facut-o foarte bine, daca partenerii lor de viata nu au banuit absolut nimic, toate aceste detalii picante iesind la suprafata abia dupa ce Kate Winslet a anuntat ca se separa de sotul ei. De altfel, cei doi amanti au jucat recent impreuna in filmul "Revolutionary Road", chiar sub bagheta partenerului de viata al actritei britanice, Sam Mendes. Mai in gluma, mai in serios, Sam a declarat la un moment dat ca intre consoarta lui si Leonardo Dicaprio exista o puternica legatura de dragoste, careia nu i se poate im-potrivi.
Imediat dupa ce a anuntat ca a pus capat mariajului cu Sam, Kate s-a refugiat in bratele amantului ei, care se pare ca a ajutat-o sa treaca mai repede peste divort. Ramane de vazut daca vreunul dintre ei va confirma legatura amoroasa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa cancan.ro 

About Post Author

Lasă un răspuns