Cântăreţul canadian Justin Bieber a afirmat că trece printr-o perioada dificilă şi le-a cerut fanilor să se roage pentru el, la o lună după ce au apărut informaţii potrivit cărora s-ar trata pentru depresie, relatează foxnews.com.

Justin Bieber a făcut dezvăluirile sâmbătă, pe reţeaua de socializare online Instagram, printr-un mesaj însoţit de o poză în care apare alături de managerul său, Scooter Brown, şi de rapperul Kanye West.

El a afirmat că vrea să-şi ţină la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viaţa lui, în speranţa că povestea sa îşi va găsi corespondent în cele ale fanilor săi.

El a afirmat că se simte „deconectat şi ciudat”, dar că „îşi revine tot timpul, aşa că nu se îngrijorează” şi le-a cerut admiratorilor săi „să se roage pentru el”.

Problemele sale sunt cauzate de viaţa sa personală. Deşi speculaţiile privind faptul că suferă de depresie au apărut de aproximativ o lună, acestea nu arată că el ar fi nefericit în dragoste.

Conform unei surse citate de revista People, depresia cântăreţului nu ar avea nicio legătură cu soţia sa, fotomodelul Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, cu care s-a căsătorit în septembrie 2018.

Sursa a afirmat că el „este foarte fericit că este însurat cu ea, doar că se chinuie cu altceva pe plan mintal. El este înconjurat de oameni care îl ajută şi face tratament şi crede că se va simţi mai bine curând”.

Dificultăţile prin care trece Justin Bieber în viaţa sa personală nu sunt însă o noutate. Ele au fost dezvăluite într-un interviu acordat, împreună cu soţia sa, pentru revista Vogue.

În cadrul acestuia, cântăreţul a afirmat că a fost dependent de sex şi de antidepresive.

El a mai spus că a trecut printr-o perioadă de abstinenţă înainte de a ajunge să fie într-o relaţie cu Baldwin şi că, astfel, „s-a apropiat mai mult de Dumnezeu”. El simte că acest comportament a fost recompensat prin faptul că a ajuns să se căsătorească cu aceasta.

De asemenea, soţia sa s-a declarat mândră de modul în care şi-a gestionat Bieber dependenţele.

Hailey Baldwin consideră extraordinar faptul că soţul ei şi-a gestionat problemele „fără un program, fără un ghid, fără întâlniri la Alcoolicii Anonimi”. Ea a mai declarat că Bieber este, „într-un fel, un miracol ambulant”.

În 2017, Justin Bieber şi-a întrerupt brusc un turneu – Purpose World Tour -, deşi mai avea de susţinut 14 concerte. Informaţii despre problemele sale de sănătate au apărut încă de pe atunci.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards şi un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 şi 2013.

About Post Author

Lasă un răspuns