Starul din “Aquaman”, Jason Momoa, are un viitor in franciza “Fast & Furious”, potrivit lui Dwayne “The Rock” Johnson.

Johnson, care promoveaza intens filmul derivat din celebra serie cu masini, “Hobbs & Shaw”, a dezvaluit ca Momoa a fost la un pas sa apara in lung-metraj.

Recent, Johnson a dezvaluit ca vedeta WWE Roman Reigns a fost distribuit in rolul fratelui lui Luke Hobbs. Cu toate acestea, acest rol a fost la un pas sa mearga la Momoa.

“Eu si Momoa am incercat din greu sa colaboram. Am vrut ca el sa joace rolul fratelui meu in film”, a spus Johnson intr-un comentariu pe Instagram. Din pacate insa, programul lui “Aquaman” a fost prea aglomerat.

Turneul mondial de presa pe care Momoa l-a sustinut pentru promovarea filmului cu super-eroi l-a impiedicat sa joace in “Hobbs & Shaw” alaturi de Jason Statham, Vanessa Kirby si Idris Elba, insa Dwayne Johnson e hotarat sa-l aduca pe star in franciza.

“In urmatorul film Hobbs o sa-l vedeti sigur”, a spus “The Rock”.

Intre timp, Momoa asteapta cu nerabdare o continuare a lui “Aquaman”, studiourile Warner Bros. dezvaluind ca au inceput deja sa lucreze la urmatorul film din serie.

“Hobbs & Shaw”, viitorul francizei “Fast & Furious”

Luke Hobbs, personajul pe care Dwayne “The Rock” Johnson il joaca, a aparut pentru prima data in “Fast Five” ca agent de securitate diplomatica.

El avea sarcina de a-i vana pe Dominic Toretto (Vin Diesel), Mia Toretto (Jordana Brewster) si Brian O’Conner (Paul Walker).

In cele din urma, personajul si-a dat seama ca protagonistii sunt baietii buni si li s-a alaturat pentru restul francizei.

Se pare ca spinoff-ul “Hobbs & Shaw” va aduce un omagiu radacinilor seriei deoarece introducerea fratilor Hobbs pe marile ecrane va aduce cu ea o serie interesanta de autoturisme personalizate.

Filmul derivat din “Fast & Furious” este regizat de regizorul peliculelor “Deadpool 2” si “Atomic Blonde”, David Leitch, si urmeaza sa se lanseze la cinema pe 2 august 2019.