Un bărbat din judeÅ£ul Ilfov a fost jefuit, vineri după-masă, de circa nouă miliarde de lei vechi, între localităţile Măgurele ÅŸi Bragadiru. Bărbatul voia să cumpere fier vechi cu banii scoÅŸi din bancă.

  

Un bărbat care abia scosese 200.000 de euro de la bancă a spus că a fost urmărit de mai mulÅ£i indivizi din momentul în care a ieÅŸit din bancă până când a ajuns pe centura Capitalei. La un moment dat, a fost nevoit să oprească maÅŸina la marginea drumului pentru a repara o pană.Imediat, lângă el au oprit două maÅŸini din care au ieÅŸit patru indivizi care i-au furat banii. HoÅ£ii purtau cagule ÅŸi erau înarmaÅ£i. Victima spune că a fost ameninÅ£ată cu pistolul ÅŸi crede că jaful a fost planificat ÅŸi nu exclude ca pana să fi fost provocată de atacatori."Am plecat de la bancă ÅŸi i-am văzut că mă urmăream. Ne-am oprit să facem roata. Eu am rămas închis în maÅŸină cu banii, iar ÅŸoferul meu a coborât să facă pana. La scurt timp, patru indivizi înarmaÅ£i au coborât din două maÅŸini ÅŸi ne-au pus pistoalele la cap, mie ÅŸi ÅŸoferului. N-am reÅ£inut decât că unul din ei avea un tatuaj. Scosesem 8,8 miliarde de lei. Banii îi aveam din fier vechi ÅŸi din aur. Am schimbat ÅŸi niÅŸte galbeni.
Voiam să reinvestesc banii ÅŸi să mai cumpăr fier vechi. Nu a fost ceva întâmplător. Roata a fost înÅ£epată", a spus victima.Acesta spune că a sunat imediat la 112, însă poliÅ£ia a apărut abia după două ore. "Echipajele de poliÅ£ie au ajuns în câteva minute la faÅ£a locului. De asemenea, precizat că în cazul jafului nu s-a folosit forÅ£a ÅŸi nu au existat arme", a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPj Ilfov.Pe 24 mai 2011 a a avut loc un incident similar. Doi bărbaÅ£i au fost prădaÅ£i ca-n filme după ce au ridicat bani de la o bancă din Sectorul 4. HoÅ£ii le-au blocat maÅŸina în trafic ÅŸi au furat o borsetă în care cele două persoane aveau 200.000 de lei. Jaful armat a avut loc în jurul orei 18.00. BărbaÅ£ii mergeau cu un autoturism de teren pe Åžoseaua Giurgiului, când maÅŸina le-a fost blocată de două autoturisme, din care au coborât mai mulÅ£i indivizi îmbrăcaÅ£i în haine negre. BărbaÅ£ii jefuiÅ£i vindeau ÅŸi cumpărau fier vechi.Cu doar două luni înainte, pe 28 februarie mai mulÅ£i romi din SinteÅŸti au fost jefuiÅ£i de 180.000 de euro de doi tâlhari înarmaÅ£i, care circulau cu o maÅŸină cu girofar. În plina zi, la intrarea în Jilava, pe un drum extrem de circulat, o maÅŸină cu girofar ÅŸi sirenă a blocat în trafic autoturismul victimelor.

Doi bărbaÅ£i înarmaÅ£i, cu feÅ£ele acoperite au trecut imediat la treabă. Un complice îi aÅŸtepta la volan. La începutul lui iulie 2008 tot în Capitală, o femeie a fost jefuită de un bărbat chiar în momentul în care ieÅŸise din instituÅ£ia bancară.

Femeia avea în geantă 9.000 de lei. Femeia, de 35 de ani, a ieÅŸit de la bancă ÅŸi după ce a traversat strada, a fost atacată de infractor. Acesta i-a smuls din mână punga în care se aflau banii scoÅŸi din bancă.


About Post Author

Lasă un răspuns