Dacă spui doar “EXCENTRIC” nu e de ajuns. Este singurul care reuşeşte să aducă şampania şi frenezia la fiecare eveniment la care participă.

Gianluca Vacchi reuşeşte să atragă publicul într-un mod aparte şi este cel care şi-a viralizat viaţa în social media. Este un om de afaceri extrem de bogat, un moştenitor al unui imperiu mondial al unei multinaţionale de ambalaje, iar averea lui se învârte în jurul acelor cifre care se termină cu şase zerouri.

La 45 de ani şi-a pus pe “HOLD” viaţa profesională şi a trecut la nivelul următor: a început să fie preocupat de lucrurile care-l fac curios.

Mişcările de dans i-au adus 13 milioane de oameni care-i urmăresc viaţă fabuloasă, alături de superba lui soţie. Aşa a ajuns J Balvin la el, iar de aici la colaborarea cu nume mari din genul latino a fost un pas; a lucrat cu Yandel, Luis Fonsi sau Sebastian Yatra (deţinător a două premii Heat Latin Music Awards.

În mai puţin de o săptămână, acesta va urca pe scenă principală a festivalului NEVERSEA. Alături de el, vor urca şi DJ Snake, G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Steve Aoki şi mulţi alţii.

About Post Author

Lasă un răspuns