Va anuntam ca s-a lansat site-ul  agentiei de booking & event planning Funky Business. Conceptul Funky Business Agency s-a nascut din dorinta de a aduce un suflu nou  pe piata muzicii electronice din Romania, de a creea event-uri, unde sound-uri groovy se imbina perfect cu show-ul, asa cum se intampla la  Ibiza, Miami, Amsterdam si in marile cluburi din lumea intreaga.

http://funky-business.ro/

Din rooster-ul agentiei fac parte artisti internationali – Estroe, Ozgur Can, Kosmas Epsilon, Christian Cambas, Jose Maria Ramon, Deep Mariano, Thomas Lauren etc. Artistii tineri aflatii in ascensiune- Gene din Israel, Toygun si Alex Byby sunt la randul lor reprezentati de Funky Business.

Uniti fiind de aceleasi idei si dragostea pentru muzica electronica, s-a produs o colaborare de succes intre Funky Business si Conversions, Funky Business avand exclusivitate pentru organizarea evenimentelor Conversions in Romania.
Conversions  este o emisiune de success de pe celebrul post de  Frisky Radio, a carei gazda este Adi Dumitra si care de mai bine de 4 ani incearca prin muzica pe care o emite, sa stranga cat mai multi oameni in acest minunat univers al muzicii electronice.

http://www.friskyradio.com/shows/?id=76

Primul eveniment Conversions in Bucuresti organizat de  Funky Business Agency,  a avut-o ca invitata  pe celebra Estroe, o alegere inspirata, publicul fiind foarte incantat de prestatia DJ-itei.

http://www.youtube.com/watch?v=IfyfTprIcB0&feature=player_embedded

Marea surpriza Funky Business pentru 2011 este legata tot de Frisky Radio, acestia reusind sa-i convinga pe organizatori, sa vina in Romania, pentru celebrele party-uri Get Frisky. Pana acum, cei de la Frisky au fost foarte selectivi in alegerea locatiilor pentru petrecerile Get Frisky, in topul preferintelor lor fiind Miami, cu precadere celebra WMC (Winter Music Conference),  line-up-ul fiind unul de exceptie, cu nume precum : Pole Folder (Bedrock) Christian Cambas , Meat Kate (Bedrock), Andy Garcia, asta ca sa numim doar o parte dintre ei.
 

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Intrati pe http://funky-business.ro/downloads.html, iar la sectiunea Downloads, puteti descarca atat set-urile de la evenimentele Funky Business, ce au avut loc pana acum, cat si set-uri in exclusivitate ale artistilor lor.

Va lasam sa explorati site-ul www.funky-business.ro,   unde cu siguranta veti gasi lucruri interesante si nu uitati :  ,,Acolo unde cuvintele nu reusesc sa ajunga, cu siguranta o va face muzica’’ Motoo Funky Business

About Post Author

Lasă un răspuns