Cântărețul britanic Phil Collins, în vârstă de 68 de ani, este dus în scaun cu rotile pe scenă, dar se încăpățânează să onoroze toate spectacolele din turneul său ”Not Dead Yet Live!”. Sâmbătă, cântărețul a fost surprins de paparazzi în timp ce era împins către sala de spectacole din Atlanta, Georgia, SUA. Duminică, a căzut lat pe scenă în timp ce susținea un concert în Charlotte, Carolina de Nord.

A ajuns în ultimul hal! Cântărețul britanic Phil Collins a fost surprins sâmbătă în timp ce era împins într-un scaun cu rotile către concert. Vizibil slăbit, obosit și tremurând din toate încheieturile artistul a reușit să ridice mulțimea în picioare cu piesele lui ”Another day in Paradise”, ”One more night”, ”I can’t dance” sau ”In the air tonight”. În seara aceasta el ar trebui să susțină un nou concert în Pittsburg, Pennsylvania, însă organizatorii nu vor să îl preseze pentru că starea lui de sănătate este extrem de precară.

A început turneul ”Not Dead Yet Live!” pentru a-l lansa în muzică pe fiul său, Nicolas

Phil Collins, în vârstă de 68 de ani, a vrut să se retragă din muzică încă din iunie 2017, după ce s-a lovit puternic la cap în camera lui de hotel. După câteva luni, a fost externat și s-a apucat iar de alcool în ciuda faptului că doctorii îi interziseseră să se mai atingă de băutură după ce a fost diagnosticat cu semipareză în 2012.

El a povestit că turna mai multe sticle de whiskey pe gât pentru a scăpa de durerile îngrozitoare de spate. Ideea turneului i-a aparținut lui Nicolas, fiul lui de 18 ani, care îi calcă pe urme devenind un baterist extrem de talentat.

Duminică, 29 septembrie, fanii lui au încremenit când a căzut lat pe scenă, în timpul spectacolului. Collins s-a lovit puternic la spate și a fost dus de urgență la spital pentru a fi tratat. El ar trebui să cânte în seara aceastala Pittsburgh, Pennsylvania, după ce organizatorii au anulat concertul de luni din Detroit, Michigan. Însă probabilitatea ca el să fie în stare să se urce pe scenă este extrem de mică.

Phil Collins, dus pe brațe la concert

Phil Collins, dus pe brațe la concert, cu o zi îaninte să cadă lat pe scenă
foto: Profimedia

A fost însurat de trei ori și are cinci copii

Phil Collins și-a început cariera ăn 1963 și este unul dintre membri fondatori ai trupei Genesis. El a fost însurat de trei ori cu Anrea Bertorelli (1975-1980), Jill Tavelman (1984-1996) și Orianne Cevey (1999-2008). Din cele trei căsnicii au rezultat cinci copii. Collins are o avere estimată la peste 260 de milioane de dolari.

About Post Author

Lasă un răspuns