Roxana Ionescu, Adelina Pestritu si Laurette vor calari motoare, se vor plimba pe faleza in caleasca trasa de cai si vor defila in lenjerie de blana pe plaja Crush din Mamaia!

"poster"

Saptamana aceasta, in statiunea Mamaia, va avea loc un maraton al evenimentelor de tip fashion, care va incepe joi noapte si se va incheia sambata, pe plaja Summer Crush. Pe durata a trei nopti consecutive, vor putea fi admirate unele dintre cele mai in voga femei ale momentului precum Adelina Pestritu, Laurette si Roxana Ionescu, ultima revenita pe podiumurile de moda, dupa concursul "Dansez pentru tine". La fiecare eveniment vor fi prezente toate cele trei frumuseti, insa cate una va fi invitata speciala si va avea un rol in plus. Joi noapte, in club Crush va avea loc petrecerea "Motors Night", unde special guest va fi Adelina, o mare iubitoare de senzatii tari. Aceasta va defila, alaturi de modele precum Roxana Raducu sau Livia Tavaluc, in accesorii din piele si echipamente moto. Fetele vor ambala motoarele instalate atat in club cat si la intrare, unde cei mai infocati amatori de viteza sunt asteptati sa isi parcheze propriile "jucarii".

Cea de a doua seara va debuta la ora 20 cu o parada inedita. O caleasca trasa de cai le va plimba direct pe faleza pe fetele imbracate in rochii de epoca. Dupa miezul noptii, in acelasi club va urma un party cu tematica, denumit "Royal bal", unde Laurette va fi de data aceasta special guest alaturi Adelina Pestritu si Roxana Ionescu. Cele trei vor intampina invitatii cu masti venetiene si vor defila in tinute special create pentru un bal mascat, in stilul carnavalului venetian. Ultimul eveniment, intitulat sugestiv "Excentric Day", se va desfasura sambata dupa amiaza, pe plaja Crush Summer din Mamaia. Pentru ca prognoza meteo nu este extrem de optimista, fosta "Mama Natura", Roxana Ionescu, Adelina Pestritu si Laurette, impreuna cu restul manechinelor vor pasi printre sezlonguri imbracate in costume de baie din …blana, pentru a arata ca pot fi sexy si pe vreme rea. Mai mult, pentru
a demonstra ca mai nou avem parte de doua anotimpuri intr-unul singur, pe scena, organizatorii vor ameneja un decor alcatuit din gheata si zapada artificiala.
Seara va fi incheiata de trupa « Princess Boys », care va oferi tuturor reprezentantelor sexului frumos un moment artistic cu adevarat « fiebinte », un spectaculos show de streaptease, dar si un dans cu torte si faclii, care va incinge cu siguranta atmosfera sambata noapte, din nou in club Crush.


Lasă un răspuns