Faithless a deschis Ciuc Summer Fest printr-un show vibrant, făcut cu multă pasiune.

Dacă eşti la un concert şi persoanele de lângă tine zâmbesc şi dansează ca şi cum ar fi în propria lor casă fără alţi spectatori, atunci ştii că eşti la un spectacol pe care ţi-l vei aminti, aşa cum a fost cel dat de Faithless, vineri seară, în Capitală, în cadrul Ciuc Summer Fest.

Faithless a deschis, vineri seară, la Zone Arena, seria de concerte Ciuc Summer Fest, printr-un spectacol energic şi vibrant, plin de jocuri de lumini, intercalări de ritmuri şi cu acea stare de spirit specifică – derutantă şi de neînţeles pentru unii – pe care o presupune muzica electronică.

Trupa a urcat pe scenă la 21.15, după ce publicul fusese "încălzit" de Sensor, însoţiţi de Mara şi Lora (ex-Wassabi) şi Şuie Paparude. Totodată, pe scena secundară din Arena Jagermeister/ Silent Disco au urcat L’Orchestre de Roche şi Discoballs.

"Bună seara, Bucureşti! Ne bucurăm să fim din nou aici". Astfel le-a salutat Maxi Jazz pe cele câteva mii de persoane venite la Zone Arena, pregătite pentru un show incendiar marca Faithless, care nu i-a dezamăgit. Lumini, proiecţii şi o energie remarcabilă a spectacolului, care a reuşit să transforme miile de spectatori într-o singură entitate, sunt elementele care au făcut din concertul trupei britanice un eveniment special pentru cei care iubesc muzica electro-dance.

"faithless"

Muzica Faithless, deşi a rămas de-a lungul timpului coerentă ca mesaj, pare a fi mereu nouă, reuşind să aducă ceva interesant, ceva îndrăzneţ, care să uimească publicul.

Din concertul Faithless nu au lipsit melodiile care au făcut celebră trupa britanică, precum "Insomnia", "God is a DJ" sau "Mass Destruction", dar şi altele mai puţin cunoscute ca "Tweak Your Nipple", "Not Going Home" sau "What About Love", dar care i-au bucurat în egală măsură pe fanii care au dansat şi au răspuns mereu prin aplauze muzicii şi energiei care veneau de pe scenă.

Concertul s-a încheiat după aproape două ore, cu celebra piesă "We come 1". Deşi publicul i-ar mai fi dorit încă pe scenă, Maxi Jazz şi-a scuzat biss-ul scurt, de numai două piese, prin faptul că trupa trebuie să fie sâmbătă, foarte devreme, în altă parte, promiţând totuşi că vor reveni la Bucureşti.

Faithless este o trupă britanică electronic-dance compusă din rapperul Maxi Jazz şi DJ-ul Sister Bliss, cărora li se adaugă cântăreţul Rollo, înfiinţată în 1995. Grupul s-a remarcat pentru piesele sale dance, precum "Insomnia", "God is a DJ" şi "We Come 1". Faithless a lansat şase albume de studio şi numeroase remixuri şi a vândut peste 12 milioane de discuri pe plan mondial.

Faithless a mai concertat la Bucureşti în cadrul primei ediţii B’Estfest, din 2007.

Ciuc Summer Fest continuă sâmbătă şi duminică. Sâmbătă, programul va include concertele celor de la Brum Conspiracy şi Urma, de pe scena principală, şi Les Elephants Bizarres şi Kumm din Arena Jagermeister/ Silent Disco, urmând ca în jurul orei 21.30 să înceapă spectacolul orchestrei Pink Martini.

Cea de-a treia zi de festival, duminică, va fi destinată exclusiv rock-ului, pe scena principală urmând să urce, înainte de show-ul Gary Moore, trupele E.M.I.L. şi Viţa de Vie, în timp ce în Arena Jagermeister publicul va putea să-i urmărească pe The Mono Jacks şi The MOOoD.

Lasă un răspuns