Piesa youtube – http://youtu.be/rljk3RDgkL4

Cine a compus piesa?“Bogdan Diaconeasa avea o ciornă peste care mi-am pus vocile. Apoi și-a pus și Miche chitările și am lucrat toți trei la terminarea piesei” – Paul Manolescu, vocal Eyedrops.
De ce limba română?„Asteptam de mult să cânt în română din nou. s-a întamplat pur și simplu  ca piesa asta să-mi ceară cuvânt românesc. poate are de-a face cu energia dutevino, unde cântam în română. Versurile piesei mi-au venit în cap când a fost cel mai iarnă din viața mea si reprezintă o invocare a verii, a vieții și a prospețimii. Au venit din dorința de revenire la sentimente mai curate, mai proaspete. Mi-aș dori ca piesa asta să aibă puterea de a aduce aminte de începuturi sau poate chiar de a le (re)genera” –  Paul Manolescu, vocal Eyedrops.
Eyedrops s-a inființat acum două veri, iar ieșirea lor "în lume" s-a întâmplat in ianuarie 2012, odată cu lansarea primei piese – Love Download.
Paul Manolescu, Miche Marcu (Eyedrops – www.facebook.com/EyedropsBand) și Bogdan Diaconeasa (Bass Battle) cântă pentru prima dată împreună după mai bine de zece ani, când au făcut parte din trupa DuteVino. 
Bass Battle (www.facebook.com/BassBattle) este proiectul de bass al lui Bogdan Diaconeasa. 
Băieții lucrează deja la videoclipul piesei LA MAL DE APĂ, ce urmează a fi lansat în perioada următoare. 

About Post Author

Lasă un răspuns