EUROPAfest 2022 va avea loc în perioada 1-9 iulie. Înscrierile la secţiunea de jazz deschise

 

Ediţia a 29-a a Festivalul Internaţional EUROPAfest va avea loc în perioada 1-9 iulie. În fiecare an peste 250 de artişti din 40 de ţări prezintă producţii de excepţie din patru genuri muzicale – jazz, blues, pop şi clasic.

În 2005, EUROPAfest a fost primul eveniment din România căruia Casa Regală i-a acordat Înaltul Patronaj, iar din 2015 a fost inclus pe lista celor mai apreciate festivaluri din Europa, primind titulatura de festival EFFE | Europe’s Finest Festivals.

„It’s all about live, quality music !” este sloganul ales pentru 2022, anunţă organizatorul jmEvents.

Festivalul EUROPAfest este un eveniment premium pentru cei pasionaţi de muzică. Este destinat în egală măsură unui public rafinat şi celor care vor să experimenteze aceste genuri muzicale.

Scopul său, încă de la prima ediţie, a fost sa aducă în România artişti ai scenelor internaţionale, criteriul de selecţie fiind valoarea muzicală şi nu campania de marketing sau de promovare a vreunui artist. În continuare organizatorii se încăpăţânează să păstreze acelaşi format, calitate vs comercial, atât din respect pentru publicul spectator, cât şi pentru muzica adevărată.

De asemenea, organizatorii anunţă că înscrierile pentru secţiunea de jazz a festivalului sunt deschise până la 1 martie. Regulamentul şi alte detalii se găsesc pe www.jazzfest.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns