Superba Dj Layla a spus “DA” in fata altarului in seara de 4 septembrie. Alesul inimii sale este un tanar de 26 ani pe nume Pavel, care din spusele miresei a cucerit-o chiar de la prima intalnire. El este cel care a determinat-o pe tanara Dj-ita sa-si schimbe statutul de “Single Lady” dupa numai cateva luni de relatie, fiind dragoste la prima vedere.

""

Ceremonia a avut loc intr-una din cele mai exclusiviste locatii de lux din Chisinau, la care au participat peste 170 de invitati. Celor doua familii li s-au alaturat cei mai apropiati prieteni si rudele care au vrut sa le fie alaturi in cea mai speciala zi din viata tinerilor casatoriti. Printre invitati s-au numarat si Radu Sirbu, compozitorul si producatorul muzical al proiectului Dj Layla, insotit de familia sa si de superba bruneta Dee-Dee, colega de scena dar si vocea proiectului. Seara a fost una de-a dreptul spectaculoasa iar una din surprizele serii a fost recitalul sustinut de binecunoscutul interpret Catalin Josan. Petrecerea a imbinat armonios traditionalul cu modernul. Dansul mirilor a fost unul incendiar, incepand cu obisnuitul vals si continuand cu un mix de piese foarte moderne, prin intermediul caruia mirii impreuna cu domnisoarele si cavalerii de onoare au oferit un spectacol de senzatie.

Mireasa a purtat o superba rochie creata de Casablanca Bridal, adusa special din SUA, inserata cu cristale Swarovski, dar si mirele s-a ridicat la asteptarile tuturor purtand un costul clasic-elegant, impreuna formand un cuplu sclipitor in blitzurile camerelor.

Momentul culminant al serii si cel mai “gustat” de toti invitatii a fost cel in care mirele a scos jartiera miresei aruncand-o spre burlacii din sala. Cei doi si-au facut declaratii de dragoste si au promis incredere si respect reciproc. Si pentru ca toata lumea a facut dedicatii muzicale pentru tinerii indragostiti, colega sa de scena Dee-Dee i-a facut o dedicatie muzicala live, interpretand refrenul ultimului lor single “City Of Sleeping Hearts”, moment care a fost sustinut de aplauzele tuturor.

Mirii dar si invitatii s-au declarant extreme de multumiti de superba seara delectandu-se cu cele mai sofisticate mancaruri si bauturi fine, atmosfera fiind intretinuta de band-ul ales de miri care au interpretat piese din diferite stiluri muzicale si au transformat seara intr- una de vis.

Dj Layla ne-a declarant ca este intr-o perioada foarte fericita a vietii ei, este foarte implinita atat pe plan sentimental cat si professional. Joi a fost lansat noul single Dj Layla- “DRIVE” iar in aceasta toamna va aparea pe piata albumul de debut al artistei. Bucuria aparitiei acestuia va fi impartasita nu doar cu colega sa de scena Dee-Dee, producatorul proiectului Radu Sirbu si casa de discuri Cat Music dar si cu alesul inimii sale Pavel, care a promis sa o sustina si sa-i fie alaturi atat in viata personala cat si cea profesionala.

""

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns