Estroe vine in Romania

Dj-ita olandeza Estroe,  impreuna cu alte nume sonore precum  Anja Schneider, Miss Kittin, Ellen Alien, Mistress Barbara si Monica Kruse apartine clubului elitist de femei DJ care au ajuns  in top si o putem asculta mixand alaturi de Toygun si Adi Dumitra in club Studio Martin, pe 11 februarie, pentru ce se anunta o reprezentatie de senzatie.

 

 

“Since my first release on Snejl Recordings, and my booking in Sibiu last year I have very warm feelings for the Snejl family. I’m very excited to come to Romania again, to play in Bucharest and promote my new release on Snejl: Futuroscope EP. I hope to see you at the party, on the 11th of February  @ Studio Martin! “,  Estroe

 

 Petrecerea din 11 februarie va fi tinuta sub egida brandului Conversions, conceput in urma cu 2 ani de catre Adi Dumitra, fiind o premiera pentru scena clubbing din Bucuresti. Conversions este o emisiune de succes difuzata pe Frisky Radio (www.friskyradio.com), de mai bine de 4 ani, a carui gazda este Adi Dumitra (www.snejl.com). Emisiunea are ca si concept promovarea  tinerelor  talente,  alaturi de nume deja consacrate pe scena internationala,  cu preponderenta artisti de la labelurile romanesti Snejl Recordings si Only Records . In cadrul evenimentelor LIVE organizate, au fost invitate nume  precum Taho – de la celebrele case de discuri F Comm a lui Laurent Garnier si Delsin, Ozgur Can, Pawas ( Spectral Sound, Night Drive – Berlin ) , Estroe ( Connaiseur), Phonogenic ( Cocoon, Mood Music ), Ludovic Vendi  si multi altii.

Cu stilul ei cald, subtil dar in acelasi timp energic , Estroe incanta de peste 10 ani publicul  in cluburile célèbre din toata lumea,  precum  Fuse din Bruxelles, Watergate din Berlin sau Warehouse din Tokio.

Estroe este o mare impatimita a festivalurilor, aceasta participand  la majoritatea festivalurilor de profil de la Dance Valley din Germania,  la Movement Festival din Detroit, unde a impartit  pupitrul alaturi de Sven Vath, Derrick May si Carl Cox. Acesta din urma a adaugat single-ul ei Bellisimore in top 10 melodii preferate ale sale.

Din anul 2003, cand Estroe s-a apucat de productie muzicala, lucrurile au luat o intorsatura fulminanta, aceasta reusind sa atraga atentia multor dj prin creatiile sale rasunatoare, precum Laurent Garnier, Ripperton si John Digweed. Profund impresionat de sound-ul minimalist  si unic al melodiilor sale, John Digweed i-a propus o colaborare pentru brand-ul sau Bedrock. Un alt fan  infocat al lui Estroe este si veteranul Dave Clarke,    Estroe  devenind o prezenta nelipsita de la déjà faimoasele sale petreceri  White Noise.

In 2009 isi lanseaza albumul de debut la celebrul Connaisseur Recordings, alaturi de nume sonore precum Kollektiv Turmstrasse, SIS, Butch, Audiofly, Timo Mass, Anja Schneider si multi altii.

Estroe are releasuri la cele mai mari case de productie din lume, de la Bedrock, Connaisseur, Rush Hour, Wolfskuil, si nu in ultimul rand colaborarea de succes cu labelul ramanesc  Snejl Recordings( www.snejl.com). Colaborare care a inceput in anul 2009, cand a fost lansat primul EP denumit Knetter cu remixuri marca Steve Rachmad, Luciano Pizzella si Dinamoe.  EP-ul  a fost inclus in chartul celor mai bune piese din 2009 a lui Laurent Garnier. Recent Estroe a lansat EP-ul Futuroscope beneficiind de remixurile lui Darko Esser si Ludovic Vendi.

Mergand pe linia conceptului emisiunii Conversions, in cadrul evenimentului se organizeaza un  concurs, care ofera sansa atat producatorilor cat si dj-ilor sa se afirme.

Concursul se adreseaza tuturor producatorilor de gen de la noi, acestia sunt asteptati in seara evenimentului in club, unde vor prezenta CD-uri cu demo-uri (productii originale ) cat si Dj mixuri , iar castigatorii au sansa de a inregistra un EP care va beneficia de un remix marca Estroe si lansare la unul dintre labelurile Snejl Recordings sau Only Records *, respectiv un guest slot la emisiunea lunara cu acelasi nume ( Conversions ) de la Frisky Radio (http://friskyradio.com/shows/?id=76).

 

 

 

 

 

 

About Post Author

Lasă un răspuns