Prima seară a festivalului Custom Reşiţa 2019 a adunat aproximativ 2.500 de persoane care au venit special să vadă concertele din Poiana Golului.

Aceste date rezultă din informaţii primite la zonele de intrare, unde au fost scanate peste 1.500 de bilete, dar numărul spectatorilor poate fi mai mare, deoarece la ora 22 casele de bilete încă ofereau brăţări şi chiar abonamente.

Concertele din prima zi au început cu cei de la Camera 101 şi s-au încheiat cu recitalul trupei Celelalte Cuvinte.

Publicul din poiană a primit fiecare trupă cu aplauze, dar abia la „Altar” lumea a început să se apropie de scenă. Aşa cum era de aşteptat, regina rockului, Doro, a făcut senzaţie.

🙌 Prima zi la Custom Resita 2019 a fost rebelă ca voi…și plină. Plină de putere și emoții.Camera 101 + Rockabella + Gândul Mâței + Altar + Doro + The Rasmus + Celelalte Cuvinte = ❤️🤟 ROCK ON, dragilor! Mai avem încă 2 zile în care fredonăm împreună, în Poiana Golului din Reșița.

Geplaatst door Custom Resita Festival op Zaterdag 6 juli 2019

Artista a cântat piese de pe noul album „Forever warriors – forever united”, dar şi din perioada „Warlock”, fanii fiind în extaz la fiecare vers.

De menţionat faptul că toţi cei prezenţi s-au arătat impresionaţi atât de organizare, sonorizare şi amplasement, dar şi de ofertele comercianţilor aflaţi în Poiana Golului.

Foarte apreciat de spectatori, mai ales de cei tineri, a fost şi grupul The Rasmus, care a urmat după concertul lui Doro. Seara s-a încheiat cu recitalul formaţiei Celelalte Cuvinte, foarte iubită de publicul reşiţean.

Urmează o nouă zi plină de surprize. Programul va debuta cu o paradă moto a cluburilor prezente, iar de la ora 18 distracţia se va muta din nou în poiană, în ciuda faptului că de pe scenă vor lipsi cei de la Uriah Heep.

Program „Custom Reşiţa” | sâmbătă, 6 iulie

DIMITRI`S BATS
BABY ELVIS
MELTING DICE
ALTERNOSFERA
MASSIVE WAGONS
JOHN NEWMAN

About Post Author

Lasă un răspuns