Fie că ai o greutate normală, fie că ai depăşit-o, unele haine te pot face să arăţi şi să te simţi mai grasă şi mai greoaie.

Urmează aceÅŸti 10 paÅŸi pentru a te simÅ£i mai bine ÅŸi a arăta cu 5 kilograme mai slabă, potrivit mediafax.ro.

1. Poartă o singură culoare sau nu mai mult de două culori între care să fie un contrast slab, pentru a-Å£i contura o siluetă cât mai subÅ£ire.

2. Alege decolteurile în V sau gulerele-bărcuţă. Evită bluzele sau puloverele cu guler lăsat, care adaugă volum, ÅŸi cele pe gât, care fac ca acesta să pară mai mare.

3. Adaugă la ţinută un colier frumos care să atragă atenţia asupra chipului tău.

4. Alege pantofi ascuÅ£iÅ£i la vârf, pentru ca picioarele tale să pară mai lungi. Evită încălţămintea cu baretă pe gleznă, pentru că face picioarele să pară mai groase.

5. Poartă blugi uÅŸor evazaÅ£i, deoarece creează o imagine de echilibru în Å£inută.

6. Încearcă rochii ÅŸi bluze strânse sub sâni, din materiale uÅŸoare, care cad frumos peste mijloc. Nu-Å£i băga cămaÅŸa în pantaloni ÅŸi nu folosi cureaua, pentru că astfel accentuezi posibilele depuneri de Å£esut adipos pe talie.

7. FoloseÅŸte culori mai deschise în partea superioară ÅŸi pe cele mai închise în partea inferioară a corpului, pentru a distrage atenÅ£ia de la această zonă, unde femeile tind să aibă probleme de greutate mai vizibile.

8. Alege cizme înalte ÅŸi închise la culoare pentru a-Å£i alungi picioarele.

9.
Poartă tocuri de 5 – 10 centimetri, pentru a părea mai înaltă.

10. FoloseÅŸte fardurile ÅŸi în special rujul, pentru că, dacă îÅ£i vei scoate în evidenţă trăsăturile frumoase ale feÅ£ei, vei arăta mai slabă.

Åži cel mai important lucru: nu îÅ£i mai spune că nu eÅŸti suficient de slabă ÅŸi, prin urmare, nu îndeajuns de drăguţă. Pune-Å£i în valoare corpul aÅŸa cum este el.


About Post Author

Lasă un răspuns