Concertul pe care trio-ul italian Il Volo, un omagiu adus tenorilor José Carreras, Plácido Domingo şi Luciano Pavarotti, urma să îl susţină anul acesta la Bucureşti a fost amânat pentru iulie 2021.

Il Volo şi-a amânat turneul mondial „The best of 10 years” pentru vara anului viitor. Astfel, concertul ce ar fi trebuit să aibă loc la Bucureşti pe 15 iulie 2020 a fost amânat, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Evenimentul este programat pentru 8 iulie 2021, la Sala Palatului.

Echipa BG Sound Stage, organizatorii concertului, a transmis spectatorilor din România: „În această perioadă incertă, sălile de concerte sunt închise, iar măsurile de securitate impuse nu permit organizarea evenimentelor de amploare. De asemenea, este o prioritate pentru noi să protejăm sănătatea publicului, a muzicienilor, a tehnicienilor, a tuturor celor care lucrează la realizarea unui concert”.

Biletele sunt în continuare disponibile pentru cumpărare pe site-ul Eventim. Cele deja achiziţionate rămân valabile pentru noua dată. Organizatorii nu au făcut precizări legat de rambursare.

About Post Author

Lasă un răspuns