Delia a anunţat că va susţine cel de-al doilea concert „Welcome to Deliria“, pe 3 aprilie, de la ora 20.30, la Sala Palatului, întrucât biletele primului concert s-au vândut neaşteptat de bine.

    Artista va susţine pe 2 aprilie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, concertul „Welcome to Deliria“, un spactacol imaginat şi pus în scenă chiar de ea.

    Datorită numărului mare de bilete vândute într-un timp record, trei categorii fiind deja sold-out, Delia a decis, împreună cu echipa ei de management, să susţină încă un concert ziua următoare, potrivit Ziarului Ring.

    „«Welcome to Deliria» este un show în universul nebun al imaginaţiei mele. Un show în care totul este permis, publicul va fi purtat într-un spectacol ireal, locul unde regulile de zi cu zi nu mai există.

    Deliria e un tărâm cu totul special, practic e parte din mintea, imaginaţia şi visele mele. Într-un fel, e real! Cu siguranţă, oamenii vor pleca cu o stare de bine şi frumos“, a declarat Delia.

    Anul trecut, concertul „Pe aripi de vânt“ a avut o producţie de peste 200 de oameni, care au lucrat timp de trei luni, cu sute de ore de pregătiri şi repetiţii, pentru spectacol fiind folosite o sută de costume.

    Biletele s-au pus în vânzare online pe bilete.ro, eventim.ro, salapalatului.ro şi în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, InMedio, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librăriile Cărtureşti, benzinăriile OMV şi oficiile Poştei Române.

    Preţul unui bilet este cuprins între 300-70 RON, în funcţie de categorie.

 

                               


About Post Author

Lasă un răspuns