Peste 50.000 de fani au umplut Piața Constituției și au cântat împreună cu artistul lor preferat cele mai cunoscute melodii, însă nu toți cei prezenți au fost impresionați de prestația lui.

Mai mult chiar, unii au fost atât de dezamăgiţi încât au plecat de la concert înainte de final. “Nu îl mai ţine vocea” au spus aceştia.

Bon Jovi a revenit în România după 8 ani de la ultima vizită. Cele mai cunoscute melodii ale artistului american au răsunat duminică în Piață Constituției. Fanii au dansat și au cântat la unison cu artistul timp de două ore. Încă de la prima piesă a început nebunia.

O fată a venit împreună cu prietenii săi tocmai din Serbia pentru a-l vedea pe artist și se declara fanul lui numărul 1. Nu regretă nici o secundă că a străbătut atâția kilometri până în România și spune că a fost o noapte de neuitat: “A fost uimitor, a fost o experiență cu adevărat uimitoare. Un vis devenit realitate pentru orice fan Bon Jovi, pentru fanii de muzica rock, a fost uimitor. O noapte de neuitat cu siguranță”.

Nu toți au fost însă la fel de încântați. O parte dintre spectatori au ales să plece de la concert, deoarece cântărețul american nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor: “Din moment ce plecăm acum e clar că se putea și mai bine. Sonorizarea proastă .. sau nu sonorizarea, vocea… Cred că e puțin obosit artistul”.

“Trupa super bună… Interpretul probabil că nu mai poate”.

“Nu mi-a plăcut. L-am văzut și în 2011, parcă, și a fost super. Acum…la pământ… nu îl mai ține vocea”.

Potrivit News.ro, înainte de ultima piesă, solistul în vârstă de 57 de ani a spus: „Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm”. 

După două ore de muzică și voie bună, trupa s-a înclinat în fața fanilor. Cântăreții le-au mulțumit oamenilor prezenți pentru energia transmisă și pentru căldura cu care au fost primiți pe scenă.

 

About Post Author

Lasă un răspuns