Concertele artistului DAVID GARRETT din cadrul turneului „UNLIMITED LIVE” au fost amânate în 2021.

Din cauza pandemiei Covid-19 și a reglementărilor și restricțiilor ulterioare privind desfășurarea concertelor, turneul mondial, planificat inițial pentru toamna anului 2020, nu mai poate avea loc. Astfel, toate concertele artistului au fost programate pentru anul viitor, urmând a fi susținute în lunile septembrie și octombrie 2021.

Noile date pentru concertele rockstar-ului violonist, din România, sunt: 26 octombrie 2021 pentru show-ul de la Sala Palatului din București și 29 octombrie 2021 pentru cel de la BT Arena din Cluj-Napoca.

Deși întristat că turneul mondial „UNLIMITED LIVE” nu se mai poate desfășura anul acesta, DAVID GARRETT este bucuros să confirme datele anunțate și promite să compenseze această întârziere cu două concerte fantastice în 2021:

„Am așteptat cu mare nerăbdare turneul mondial din toamna acestui an și îmi pare foarte rău că aceste concerte au fost reprogramate din cauza pandemiei Covid-19. Totuși, sunt bucuros că am găsit modalitatea de a stabili noile date pentru toamna anului 2021, deoarece sunt nerăbdător să mă reîntorc în minunata voastră țară, în România și să cânt pentru voi, dragilor. Aveți grijă de voi înșivă – sper să ne revedem fericiți și sănătoși, foarte, foarte curând!”

Biletele achiziționate pentru concertele de la București și Cluj-Napoca își păstrează valabilitatea pentru noile date, iar persoanele interesate își pot cumpăra bilete în continuare, prin intermediul rețelei Eventim.ro.
Bilete disponibile aici: http://bit.ly/2wdCNoe

Image may contain: 1 person, text that says 'DAVID GARRETT UNLIMITED LIVE 2021 26OCTOMBRIE 2021 OCTOMBRIE 2021 SALA PALATULUI BUCURESTI BT ARENA CLUJ-NAPOCA Magic DIRKBECKERENTERTAINMENT RTK'

About Post Author

Lasă un răspuns