Dupa 22 de ani de activitate si 8 albume de studio, Trooper, una dintre cele mai cunoscute si apreciate formatii de muzica rock din Romania, lanseaza propriul brand de bere: „Tari ca muntii”!

    Este o bere o naturala, nefiltrata si nepasteurizata, dar mai ales neaditivata, o bere artizanala, realizata din cele mai bune ingrediente, de catre cunoscutii berari de la Bere Cazino Craft din Constanta.

    Intrebat despre aceasta lansare, John, tobosarul formatiei a declarat: „Intotdeauna am incercat ca in muzica noastra sa folosim cele mai bune „ingrediente”, sa avem un sunet proaspat, sa fim naturali si sa oferim o experienta muzicala de calitate pentru cei care vin la concertele noastre.

    Tot acestea au fost si criteriile pentru care am ales sa lansam aceasta bere impreuna cu Bere Cazino Craft.

    Am apreciat calitatea si prospetimea gustului berii fabricate de acesti maestri berari si am considerat ca este parteneriatul perfect pentru a oferi celor care asculta muzica noastra dar si celor care apreciaza berea buna o experienta foarte placuta.

    Berea „Tari ca muntii” va fi lansata in oficial in data de 23 decembrie, in cadrul concertului pe care formatia Trooper il va sustine la Constanta, in clubul „Rock Halle.”

    „Tari ca muntii” va putea fi comandata online dupa data de 23 decembrie de pe site-ul oficial al producatorului, www.bere-cazino.ro si pe www.berero.ro.

    Totodata, va fi disponibila la unele dintre concertele Trooper si in urmatoarele locatii:

– Magazin Cazino Craft – Tomis 3 (Constanta);

– Pub & Bistro Tomis (Constanta);

– Allegria (Constanta);

– Noi Caffe Delicatesse (Constanta);

– Hot Cup (Constanta);

– Liquor Store (Constanta);

– La Dana la ceaun (Constanta);

– Camara Mariei (Constanta);

– Curtea Brancoveneasca (Constanta);

– Madame Z (Constanta);

– Francezul regal (Constanta);

– Magazina Moraritei (Iasi);

– Off the Wall (Cluj-Napoca).

 


About Post Author

Lasă un răspuns