Lara Fabian anuleaza unilateral pentru a doua oara consecutiv concertul la Bucuresti

In seara zilei de 3 februarie 2020, Lara Fabian trebuia sa susțină un concert la Sala Palatului, București, ora 19:30. Pentru a doua oara , artista a anulat spectacolul.

Acest lucru este inacceptabil și noi nu acceptam acuzația falsa facuta la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media.

Biletele au fost vândute în proporție foarte mare și noi, organizatorii, am pregătit spectacolul pana la ultimul detaliu.

Lara Fabian a aterizat in Romania pe 2 februarie 2020 si totul a decurs foarte bine. În aceasta dimineața s-a prezentat la Sala Palatului, asa cum se poate observa în imaginile și clipul filmat la fata locului. La ora 16:00 a decis sa părăsească Sala și sa plece către aeroport, fără sa discute in prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuza valida, lăsându-i uimiți atât pe cei din echipa ei, cât și pe organizatori.

În postarea ei de pe conturile de social media de la ora 17:00, artista spune ca este în camera ei de hotel, menționând ca nu a fost plătită pentru a putea să își plătească echipa, așadar fiind nevoita sa anuleze concertul.

Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit sa se prezinte în București!

Absența ei vătămează promoterul și pe toți cei implicați în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtășește cu noi aceasta problema.

Lara Fabian a anulat de asemenea și spectacolul pe care ar fi trebuit sa îl susțină în Atena pe 1 februarie.

În noiembrie 2019, cele doua concerte din București au fost anulate de către artista, motiv care este încă subiect de neînțelegere între cele doua părți. Problemele de sănătate invocate sunt discutable, iar promoterul, care este și booking agent-ul ei, a suferit pierderi materiale din cauza anularii unilaterale de către Lara Fabian. Atâta timp cât conversația a fost purtata într-o maniera corecta și calma cu persoanele implicate, nu am simțit nevoia sa comunicam public pe acest subiect.

În orice caz, în acest moment vom înainta un proces împotriva artistei și managementul acesteia pentru a primi dreptate în cadrul acestei situații dureroase. Suntem încrezători ca autoritatea competenta va da un verdict corect.

Va mulțumim pentru înțelegere.

About Post Author

Lasă un răspuns