Partea 1 (60 min)

Chiar dacă anul acesta nu vom putea dansa în hora pentru a înnebuni flăcăii așa cum ne îndeamnă tradiția, trupa Amadeus ne va transpune într-o atmosferă magică.
Amadeus este una dintre cele mai apreciate trupe de crossover din întreaga lume, și în același timp, unul dintre cele mai longevive și mai apreciate proiecte muzicale din România. Cu un sunet modern și rafinat, evoluând într-un show cu adevărat electric, cele patru instrumentiste au cucerit publicul din România. Stilul muzical fresh, virtuozitatea și energia pe care le oferă pe scenă i-au adus trupei mult succes. Provocând pe aceeași scenă genuri muzicale contradictorii – clasic și modern – Andreea Runceanu (vioară), Bianca Gavrilescu (vioară), Patricia Cimpoiasu (violoncel) și Laura Lăzărescu (pian) au cântat în mai toată lumea, muzica lor fiind apreciată atât în Europa, dar și în America de Sud și Asia, unde au avut în mod repetat un mare succes la public. Distributie: Andreea Runceanu – vioară Bianca Gavrilescu – vioară Patricia Cimpoiașu – violoncel Laura Lăzărescu – pian Xenti Runceanu – keyboard Fritz van Q – Drums

Partea 2 (152 min)

FILMUL DOCTOR SLEEP

 Regie: Mike Flanagan

Scenariu: Stephen King, Mike Flanagan

Distributia: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran

La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate. Conform cu ultimele norme ale autoritatilor privind evenimente drive-in fiecare persoana din masina va fi verificata cu un termometru fara atingere. Sunt lasate in incinta doar persoanele care au maximum 37,3 grade C. Persoanele care refuza sa fie verificata temperatura nu vor avea acces. Vă rugăm să purtați masca de protecție.

Toate autoturismele vor fi parcate în spațiul dedicat cinema drive-in respectând regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta. Mașina trebuie să respecte așezarea indicata pe teren.

Sunetul va fi difuzat pe frecventa radio anuntata la inceputul filmului pe ecranul de proiectie. Va rugam sa setati frecventa radio din setarile manuale ale radioului masinii dumneavoastra.

Vă rugăm ca pe timpul rulării filmului să nu aveți aprinse luminile mașinii. Dacă aveți un autoturism care are funcția de lumini automată vă rugăm să o dezactivați din setările de lumini.

Dacă aveți o mașină de tip SUV vă rugăm să luați în calcul un loc lateral sau în spate pentru a fi siguri ca înălțimea mașinii dumneavoastră nu influențează vizibilitatea celor din spate.

Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației.

Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 vă rugăm să nu ieșiți din autoturism.

Până la noi detalii ale autorităților, accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie sa purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând în afara clădirii la o distanță recomandată de 2 metri între persoane . Este recomandat să folosiți toaletele înaintea plecării de acasă.

În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.

About Post Author

Lasă un răspuns