„Star Wars: Skywalker – Ascensiunea/ Star Wars: The Rise of Skywalker” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc cu încasări de aproximativ 3 milioane de lei.

Filmul – ultimul din a treia trilogie din saga începută de George Lucas în 1977 – este regizat de J.J. Abrams şi îi are în distribuţie pe Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Richard E. Grant, Keri Russell şi Lupita Nyong’o.

În primul weekend pe marile ecrane româneşti, el a generat încasări de 2.938.391 de lei, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

VIDEO TRAILER: AICI!

După două săptămâni petrecute pe primul loc, în al treilea weekend de la premieră, filmul „Jumanji: Nivelul următor/ Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, a coborât pe poziţia a doua, cu încasări de 878.538 de lei şi 38.421 de spectatori.

VIDEO TRAILER: AICI!

„Regatul de gheaţă II/ Frozen II”, continuare a lungmetrajului lansat în 2013, s-a clasat pe poziţia a treia, în coborâre un loc. În al cincilea weekend de la debut, filmul animat a generat încasări de 506.407 lei.

VIDEO TRAILER: AICI!

Animaţia „Căţeii arctici: Cursă pe zăpadă/ Arctic Justice”, povestea unei vulpi polare care vrea să fie membru al echipei curierilor husky, a coborât tot un loc în clasament, până pe patru. În al doilea weekend de la premieră, a fost vizionată de 7.759 de spectatori şi a generat încasări de 136.964 de lei.

VIDEO TRAILER: AICI!

Pe locul al cincilea a coborât o poziţie „Maestrul minciunilor/ The Good Liar”, cu Ian McKellen şi Helen Mirren în rolurile principale. În al doilea weekend, filmul – în care McKellen interpretează rolul unui escroc care încearcă să o cucerească pe Betty McLeish, rămasă recent văduvă şi cu o avere importantă – a fost vizionat de 5.800 de spectatori şi a generat încasări de 126.596 de lei.

VIDEO TRAILER: AICI!

Comedia „Se-ncinge treaba!/ Playing With Fire” a coborât un loc, până pe şase, după ce, în al patrulea weekend, a fost vizionată de 5.656 de spectatori şi a generat încasări de 117.714 lei.

VIDEO TRAILER: AICI!

Tot un loc a coborât şi „Într-o relaţie cu telefonul meu/ Jexi”, cu Adam Devine, Alexandra Shipp şi Rose Byrne în distribuţie. Comedia s-a clasat pe poziţia a şaptea, după al patrulea weekend în care a fost vizionată de 3.482 de spectatori şi a generat încasări de 75.729 de lei.

VIDEO TRAILER: AICI!

Al treilea lungmetraj din franciza „Îngerii lui Charlie/ Charlie’s Angels”, regizat de Elizabeth Banks, cu Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska în distribuţie, s-a clasat pe locul al optulea. În al patrulea weekend, el a fost vizionat de 2.669 de spectatori şi a generat încasări de  55.883 de lei, astfel că a coborât o poziţie în top.

VIDEO TRAILER: AICI!

După al şaptelea weekend de la premieră, când a fost vizionat de 2.435 de spectatori şi a generat încasări de 54.497 de lei, lungmetrajul românesc „Maria, Regina României” a urcat un loc în clasament, până pe nouă.

VIDEO TRAILER: AICI!

Locul al zecelea a fost ocupat de filmul romantic „O nouă poveste de Crăciun/ Last Christmas”, cu Emilia Clarke şi Emma Thompson în distribuţie, care a coborât două locuri. Pelicula a fost vizionată de 2.494 de spectatori şi a generat încasări de 52.964 de lei.

VIDEO TRAILER: AICI!

About Post Author

Lasă un răspuns