Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul animaţiei, regizorul Kevin Johnson este responsabil de povestea adorabilului Trouble, ,,O belea de căţel” care din 13 septembrie îşi aşteaptă cu mic cu mare fanii la cinema, pentru a-i impresiona cu cele mai haioase aventuri ale sale.

Crescut în puf şi răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată şi fără nicio grijă în viaţa lui de zi cu zi, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău. Acesta este momentul în care Trouble începe să se descopere cu adevărat.

O emoţionantă poveste despre valorile importante în viaţă, ,,O belea de căţel” este o animaţie veselă, cu o cromatică încântătoare în care predomină teme precum loialitatea, prietenia şi adevărata valoare a banilor, precum şi impactul avut de aspectul financiar asupra comportamentului uman.

Producătorul filmului este John H. Williams, cel care a achiziţionat, dezvoltat şi ales distribuţia celebrului film de animaţie Shrek, producţia Dreamworks lansată pe marile ecrane în mai 2001, când a şi fost recompensată cu premiul Oscar pentru ,,Cea mai bună animaţie”.

Un film distribuit de Vertical Entertainment, animația „O belea de cățel” are premiera pe marile ecrane din 13 septembrie în varianta dublată în limba română.

About Post Author

Lasă un răspuns