Cătălin Botezatu s-a distrat pe cinste la Untold! Designerul nu a apărut singur, ci a fost însoțit de o tânără brunetă focoasă, pe care o cheamă Monica Hill. Nota de plată pentru distracție a fost, însă, pe măsură! Și a fost achitată, evident, de Cătălin Botezatu!

Celebrul designer s-a dezlănțuit la Untold. Însoțit de o frumoasă clujeancă, model, Botezatu s-a simțit în al noulea cer. A dansat și a fredonat melodiile trupelor favorite care au cântat la festival și s-a simțit extrem de bine în compania noii sale cuceriri.

Monica Hill a reprezentat România la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Bruneta a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat cu designeri renumiţi din România, precum Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

Botezatu a rezervat, apoi, o masă în zona VIP, acolo unde și-a tratat noua cucerire așa cum se cuvine, pentru că nota de plată a avut mai multe zerouri.

About Post Author

Lasă un răspuns