Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile incepand de astazi si in varianta de day tickets, nu doar ca abonament de festival. Headlinerii celor doua seri sunt Robbie Williams si Sam Smith carora li se alatura Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts si multi altii care vor fi anuntati in curand. Festivalul are loc intre 3 si 4 iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti. Robbie Williams va concerta pe 3 iunie iar Sam Smith pe 4 iunie.

Astfel fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP. Biletele sunt disponibile in reteaua iabilet.ro si pe summercity.ro

Cel mai mare entertainer al erei sale, Robbie Williams revine la Bucuresti dupa show-ul sold out din aceeasi locatie din 2015. Hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, „I’ve Been Expecting You” precum si multe altele vor fi cantate din nou in Piata Constitutiei intr-un concert „full length”. Robbie detine si Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vandute intr-o singura zi, pe langa faptul ca sase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vandute in Marea Britanie. Cu 7 single-uri numarul 1 in Marea Britanie si 14 albume de studio numarul 1, 18 Brit Awards si trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artisti ai momentului dar si din istorie.

Sam Smith este, fara indoiala, unul dintre cei mai mari artisti britanici ai tuturor timpurilor.

Cu un Oscar si patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award si un Glob de Aur. Un artist complex ale carui melodii au adunat miliarde de vizualizari pe platformele de streaming, vine pentru prima data la Bucuresti! Pe scena din Piata Constitutiei la Festivalul Summer in the City vor rasuna „ I’m not the only one”, „Too Good at Goodbyes” sau „Dancing with a Stranger.” Cea mai recenta colaborare a sa cu Kim Petras pe piesa „Unholy”, i-a adus deja primul loc in topurile din Statele Unite, piesa urmand sa fie prezenta pe urmatorul sau album, „Gloria”, album care va fi lansat in 2023 si de pe care vom auzi cateva piese la Bucuresti. Sam Smith va oferi fanilor un concert complet „full length” la festivalul Summer in the City.

 

Summer in the City este un festival organizat de Marcel Avram si D&D, East Entertainment

About Post Author

Lasă un răspuns