De la Cinema Patria la Braşov:

BAD BOYS BLUE te trimit într-un week-end romantic la munte

 

Concertul BAD BOYS BLUE este darul perfect pentru Ziua Îndrăgostiţilor: şi nu doar pentru ca va fi un spectacol plin de hituri romantice! Evenimentul înseamnă încă o surpriză pentru cei care iau parte la show: unul dintre spectatori  va câştiga un week-end de vis, la munte, în oraşul Braşov.

 

La tombolă participă biletele din toate categoriile de preţ, iar câştigătorul va fi extras înaintea recitalului BAD BOYS BLUE.  Premiul este oferit de Pensiunea Leo , dincolo de pragul căreia cuplul câştigător va găsi o ambianţă deosebită, confort la standarde înalte şi o primire călduroasă. Situată într-o zonă foarte liniştită din vechiul şi pitorescul oraş de la poalele muntelui Tâmpa, Pensiunea Leo este opţiunea ideală atât pentru o escapadă romantică cât şi pentru un sejur cu familia ori prietenii.

 

Tot în spiritul Zilei Îndrăgostiţilor poţi fi star pentru o zi în seara BAD BOYS BLUE: trimite o fotografie din anii ”80, cu tine şi perechea ta, un mesaj de dragoste sau câteva versuri dedicate persoanei pe care o iubeşti şi devii parte din show: imaginile şi mesajele vor fi proiectate la începutul spectacolului BAD BOYS BLUE, într-un colaj ce va crea atmosfera perfectă pentru melodiile care ţi-au însoţit adolescenţa: "You’re a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat" sau "Come Back and Stay."

 

Fotografiile şi mesajele sunt aşteptate pe adresa events@kompasevents.ro până la data de 10 februarie.

 

 

Trupa CLASS, adevărat trend-setter în muzica autohtonă, va avea statutul de invitat special şi îţi va trezi pofta de dans cu hituri precum: “Răspuns”, “A dui, doina” prima piesă etno-dance din muzica românească, “Luna mi-a zâmbit,” care a devenit cea mai difuzată melodie românească a anului 2003, “Într-o zi”, “Ocean în Deşert” sau “Castel de nisip”.

 

http://youtu.be/GYKpMFL6j6A

 

 

Pentru concertul BAD BOYS BLUE & CLASS sunt în vânzare 4 categorii de bilete:

 

Categoria VIP – 250 RON (întâlnire & poza cu artistul, CD & afiş cu autograf)

Categoria I – 200 RON

Categoria II – 150 RON

Categoria III – 100 RON

 

Biletele pentru regalul muzical, găzduit de Cinema Patria pe 15 februarie 2013 sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.rowww.bilete.ro,www.myticket.ro

About Post Author

Lasă un răspuns