DJ-ul olandez Armin van Buuren va avea un concert solo, în 25 septembrie, la Sound of Bucharest. El a început deja repetițiile chiar pe acoperișul Palatului Parlamentului. 

Celebrul DJ olandez Armin van Buuren revine în fața publicului din România, după 7 ani, la Sound of Bucharest Festival. 

Show-ul spectaculos va fi organizat în Piața Constituției pe 25 septembrie și va avea o producție fabuloasă, unică în lume. Este un festival nou, dar organizatorii promit că de-acum încolo în fiecare an va concerta un artist celebru pe scena acestui festival găzduit de București.

Pe parcursul evenimentului, Armin van Buuren va susține set-uri speciale de muzică, de pe două scene, iar Palatul Parlamentului va fi suportul perfect pentru proiecția grandioasă, live, a show-ului.

„Mă bucur tare mult că sunteți în siguranță, că sunteți sănătoși! Asta e cel mai important lucru, să fim sănătoși! Știu că toți sunteți nerăbdători să petreceți. Și eu sunt. Am stat în studio pentru mai bine de 400 de zile, am compus muzică nouă și chiar mă gândeam dacă va fi pe placul publicului, pentru că nu puteam testa. Acum pot în sfârșit să primesc feedback și sunt absolut încântat să concertez în față voastră pe 25 septembrie. Am o conexiune specială cu românii!” – le-a declarat Armin van Buuren fanilor care au asistat la repetițiile de pe acoperișul Palatului Parlamentului.

Va fi un weekend în care vor fi prezentate toate momentele importante din cele două decenii de mix-uri cu Armin van Buuren și invitații lui speciali. Festivalul, care este deja sold out, are un line-up format din tinere talente ale muzicii și artiști legendari, care vor aduce publicului cea mai bună muzică trance, dar și un set incendiar de 5 ore, prezentat de Armin.

Peste numai 3 săptămâni de la ASOT, Armin van Buuren va fi din nou în fața publicului din România, care i-a simțit lipsa în tot acest timp. Pe 25 septembrie, în Piața Constituției, DJ-ul revine la București, după 7 ani, și deschide seria evenimentelor anuale Sound of Bucharest cu cel mai mare și spectaculos solo show din Europa. Armin pregătește deja acest eveniment deosebit și a început să lucreze cu câțiva artiști pe care își dorește să-i aducă în capitală la finalul lunii septembrie.

Sound of Bucharest este un eveniment adus în România de ALDA, unul dintre cei mai importanți producători de pe piața mondială, care va avea loc în fiecare an, începând din septembrie 2021. Acest show spectaculos va fi organizat în Piața Constituției și va avea o producție fabuloasă, unică în lume. Armin va susține seturi speciale de muzică de pe două scene pe parcursul evenimentului, iar Palatul Parlamentului va fi suportul perfect pentru proiecția grandioasă, live, a show-ului. Aceasta reprezintă o regie complet nouă în lume, de muzică și video.

Toți cei care își doresc să ia parte la acest eveniment excepțional se pot înregistra pe site-ul www.soundofbucharest.com. Persoanele care au cumpărat sau vor cumpăra un bilet la SAGA Festival vor avea acces garantat la eveniment și nu mai sunt nevoiți să facă o altă înregistrare. Prezența va fi în limita spațiului din Piața Constituției.

Și impresiile publicului au fost la înălțime:

„Super fain!! Nu ne așteptam la așa supriză!” – a declarat o tânără.

„Era nevoie de un astfel de moment, cu toții am dus dorul de treaba asta”, spune o altă fană.  

About Post Author

Lasă un răspuns