UPDATE - Filmările la emisiunea "Te cunosc de undeva!" au fost suspendate după ce mai mulţi angajaţi şi colaboratori au fost depistaţi cu coronavirus

 

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 au fost suspendate după o anchetă epidemiologică în urma căreia angajaţi şi colaboratori au fost depistaţi cu coronavirus, a transmis televiziunea într-un comunicat. Printre cei infectaţi se numără Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, anunţul fiind făcut într-o emisiune la Antena 3.

Conform informării, Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct.

Filmările pentru „Te cunosc de undeva!” urmează a fi reluate după perioada de carantinare.

„În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă”, se arată în comunicatul televiziunii.

About Post Author

Lasă un răspuns