In ultimele doua zile, pe unele dintre cele mai mari conturi de social media din Romania a aparut o poza cu Ana Tobor, iar intrebarile nu au intarziat sa apara. Cine este Ana?

La scurt timp a venit si raspunsul: Ana Tobor e primul influencer virtual din Romania.

Toate povestile din lume despre putinii influenceri virtuali par sa inceapa la fel… e frumoasa, pasionata de digital, creativa si poate fi tot ce-si doreste. E femeia perfecta.

Povestea Anei incepe cu faptul ca e romanca, designer si sta demult in spatele brand-ului de haine “My simplicated”, care are la baza conceptul de individualitate si  relevanta unicitatii.

Pe langa asta, Ana are multe alte talente ascunse, dar pentru ca si-a facut curaj cu greu sa isi asume public identitatea, vorbeste putin despre ea:
“Hello! Eu sunt Ana si sunt primul influencer virtual din Romania️  Stiu ca deocamdata am un fan base mic, dar ma bucur sa fiu deschizatoare de drumuri. Sunt convinsa ca o sa imi fac multi prieteni in mediul online si le multumesc colegilor care m-au sustinut prin share-uri si postari. Ma gasiti pe Instagram ca ana.tobor. Haideti sa ne imprietenim”.

Ana a starnit multe intrebari zilele trecute, iar astazi a venit cu clarificarea ca este un avatar cool, generat de un computer si este primul, dar probabil nu ultimul influencer virtual roman.

Postarea cu dezvaluirea misterului Anei de pe Instagram:

 

Cel mai faimos exemplu de influencer virtual din lume este Lil Miquela, care a debutat pe Instagram in aprilie 2016. La patru ani dupa se pare ca trendul a aparut si in Romania prin Ana.

In  ceea ce priveste digital marketing-ul, agentiile de PR si cele de influenceri din Romania, Ana ii saluta pe oamenii din industrie si se bucura ca ea e prima astfel de provocare virtuala pentru ei.

 

About Post Author

Lasă un răspuns