Membrii trupei Alb Negru au uitat versurile din cauza socului

""

Nu e de glumit cu scenele din Romania, caci un spectacol ar putea fi si ultimul.

Andrei si Kamara, de la Alb Negru, sustin ca au vazut moartea cu ochii, la un spectacol din orasul Panciu.

„M-a zguduit rau, cand am pus mana pe stâlpii de sustinere ai scenei. Ploua cu galeata si Kamara a patit-o si el, tot în ziua aceea. A facut imprudenta de a cobora de pe scena si a iesit in ploaie, printre spectatori. În acel moment a fost zgaltâit serios, caci avea microfon cu fir. Am întrerupt spectacolul timp de 20 de minute, pana s-a oprit ploaia", ne-a povestit Andrei, despre peripetiile de saptamana trecuta.

Se pare ca cei doi sunt urmariti de ghinion, nu de alta, dar au mai trecut printr-o situatie similara în urma cu trei ani: „Ne-am mai curentat si în 2007, la repetitiile pentru Festivalul Callatis. Ne-am speriat atât de rau încât nu am mai reluat repetitiile. Partea buna este ca, de la atâta curent, nu mai facem niciodata reumatism", glumeste Andrei.

Radu Baron: «Poate a fost o scena de pe vremea bunicii!»

Vestitul impresar Radu Baron ne-a declarat ca aceste incidente se întâmpla des, în cazul în care scena si aparatura sunt învechite, si chiar trage un semnal de alarma în acest sens: „Solistii trebuie sa fie atenti unde cânta. Înaintea spectacolelor, eu întreb si din ce sunt facute scenele, de ocolit cele cu podea metalica. E foarte important ca microfoanele sa fie fara fir. Cine nu are manager, se curenteaza!"

Primarul din Panciu: «Nu s-au curentat în orasul meu!»

Ion Petre, primarul orasului Panciu, are însa varianta sa: " Din cauza ploii torentiale si a furtunii care s-au abatut asupra orasului am fost nevoiti sa strângem scena pentru câteva momente, dar nici vorba de incidente cu vreunul dintre invitatii la Zilele orasului Panciu, care au fost sarbatorite în perioada 23-26 septembrie . Niciunul nu s-a plâns ca ar fi avut probleme. În ciuda vremii neprielnice, toata lumea s-a simtit bine si s-a distrat de minune".

Lasă un răspuns