POEZIA NU CUNOASTE LIMITE, LA FEL CA IN MUZICA, LIMBAJUL ISI SCHIMBA STRUCTURA DE LA UN TIMP LA ALTUL, IAR IN TIMPUL CONTEMPORAN, PE CARE IL IMPARTASIM, VERSUL LIBER SE DISTINGE DIN TOT AMALGAMUL DE LIMBAJ METAFORIC.
AKUA NARU si trupa sa creeaza o atmosfera similara cu cea a unei scene de teatru, doar ca spectacolul pe care il propun urmareste un flux emotional, in care sunt antrenati si spectatorii, a caror dispozitie va fi schimbata in bine, prin prezenta ritmului de jazz si a poeziei.
CONCERTUL DIN BUCURESTI VA FI DESCHIS DE NORZEATIC & AVANT'N'GARD, IAR CEL DIN TIMISOARA DE NORZEATIC LIVE BAND. NORZEATIC UNUL DINTRE PIONIERII HIP-HOP-ULUI ROMANESC SI AL MUZICII ELECTRONICE AUTOHTONE VA CONDUCE PUBLICUL SPRE STAREA EMOTIONALA SI INCARCATURA POETICA A MUZICII INTERPRETATE DE AKUA NARU. PARTENERUL MEDIA AL EVENIMENTULUI ESTE RADIO GUERRILLA.
PENTRU AMBELE CONCERTE  SE PUN ÎN VÂNZARE LA PRESALE UN NUMĂR LIMITAT DE BILETE LA PREŢUL DE 30 DE RON( TIMISOARA) SI RESPECTIV 35 RON ( BUCURESTI).
Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro [1] si www.myticket.ro [2], sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) şi  magazinele Diverta.
Detalii legate de accesul la concert, informaţii referitoare la rezervări şi bilete se găsesc la locaţie.
 
 AKUA NARU si-a inceput proiectul in New Haven, USA si l-a dus pana in Germania, mai exact Koln, orasul pe care l-a ales dupa ce a trecut prin Philadelphia, China si Ghana, locuri care i-au conturat perspectiva asupra muzicii. Începand sa  scrie și sa cante rime de tânără, Akua Naru  a inceput sa isi slefuiasca vocea înca din primii ani, dezvaluind mai târziu a fi un mare talent pentru lirism profund și spectacole muzicale extraordinare.
AQUA NARU & THE DIGFLO BAND inseamna:
Vocal– Akua Naru Tobe– Christian Nink Bass – Alex Roenz Chitara – Leif Braeutigam Clape– Sebastian Scobel Saxofon/Flute – Julian Ritter TURNTABLES – DJ Rafael Baska
ODATA CU LANSAREA ALBUMULUI DE DEBUT “THE JOURNEY AFLAME”, NARU S-A POZITIONAT CA MODEL PENTRU FEMEILE DIN HIP- HOP, FIIND ASOCIATA CU MISCARILE ARTISTICE DIN ERA HIP HOP A ANILOR 90, SI ARTISTI  PRECUM  LAURYN HILL  SI THE ROOTS.
Albumul a fost distribuit în mai multe țări și considerat o contribuție importanta  pentru  hip-hop-ul clasic, primind critici favorabile atat din partea presei de hip hop si jazz, precum si din partea academicienilor din New York si Moscova. Plasat ca numărul unu în topurile de radio in colegiile din SUA, single-ul "The World Is Listening" produs cu JR & PH7 a intrat în heavy rotation si pe diverse posturi de radio naționale din Franța și Germania, aparand mai apoi in magazinele de discuri din intreaga lume. "JOURNEY AFLAME "S-A DOVEDIT A FI CU SIGURANTA CEEA CE SPUNE: LUMEA INTREAGA IL ASCULTA.
"LIVE & AFLAME SESSIONS", cel de-al doilea material muzical lansat de Akua Naru este un melanj acustic de ritmuri specifice muzicii Aqua Naru si poezie. Însoțita de trupa ei DIGFLO, un ansamblu de șase instrumentisti ( inclusiv tobe, chei, saxofon / flaut, bas, chitara, și platane) si alti muzicieni invitati, pe acest album Naru ne intampina cu un melanj de genuri: hip hop, blues, jazz, soul si rock. 
Urmariti mai jos descrierea albumului data de artista insusi:
http://www.akuanaru.com/#!epk-english/c1h1f [3]
AKUA NARU SI-A CREAT  O REPUTAȚIE IN A CAPTIVA PUBLICUL, RIDICAND MULȚIMILE, INSPIRANDU-I PE MULTI ȘI RISIPIND MITURILE CU PRIVIRE LA FEMEI ȘI HIP-HOP. ÎN MOD EVIDENT, MUZICA SI PERFORMANTELE SALE MUZICALE SUNT UN TESTAMENT ADUS MOȘTENIRII  MUZICII SOUL, NARU SERVIND CA ARTIST MODEL .
 Akua Naru in media: Rap ‘N’ Blues – http://www.rap-n-blues.com/artist-feature-5-akua-naru/ [4] ZIMBABWE INDEPENDENT – http://www.theindependent.co.zw/2012/11/16/female-artists-make-a-stand-against-gbv/ [5]
THE PRAGUE POST –  http://www.praguepost.com/night-and-day/stage/14642-straight-out-of-connecticut-via-cologne.html [6] MTV HIVE.COM-  http://www.mtvhive.com/2012/06/01/tune-yards-questlove-angelique-kidjo-lady/ [7] ZIMBABWE DAILY NEWS – http://dailynews.co.zw/mobi/article/Entertainment/24a14472-f153-4ff5-9d1b-3c1d46770cbc [8] SW AFRICA RADIO – http://www.swradioafrica.com/2012/11/23/book-cafe-use-the-arts-to-protest-violence-against-women/ [9] ALL AFRICA – http://allafrica.com/stories/201211161177.html [10] GREEDMONT PARK MAGAZINE – http://www.greedmontpark.com/tag/akua-naru/ [11]
AKUA NARU live:
Live EPK – Video:   http://www.youtube.com/watch?v=aMBxbyhcnxs [12]
Poetry: How Does It Feel Now?:   http://www.youtube.com/watch?v=5lY4ytORgV8 [13]
Rhyme Ryder’s High:  http://www.youtube.com/watch?v=flTqvVTpcJs [14]
Walking The Block:  http://www.youtube.com/watch?v=3IcXsXRaVr0 [15]
twitter.com/akuanaru [16] ONLINE EPK SITE www.akuanaru.com/#!epk-english/c1h1f [3]

About Post Author

Lasă un răspuns