AWAKE anunta primii artisti din line-up-ul celei de-a treia editii. Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger si AJ Tracey vin la cel mai important festival boutique de muzica si arte contemporane din Romania. AWAKE se extinde in 2019 la 4 zile, intre 15 – 18 august, pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mures.

Netsky este unul dintre cei mai populari DJ din lume, recunoscut pentru explorarea stilului liquid drum & bass, remixurile si colaborarile cu artisti celebri ca Lost Frequencies, David Guetta sau Emeli Sande. Nelipsit de pe scenele celor mai importante festivaluri internationale, Netsky ajunge pentru prima data la AWAKE cu hit-uri ca „Rio”, „Thunder” sau „Memory Lane”.

JP Cooper este unul dintre cei mai indragiti artisti de soul contemporani. Colaborarea cu Jonas Blue pentru piesa „Perfect Strangers” s-a clasat pe locul 2 in celebrul top UK Singles Chart, a cucerit instant inimile iubitorilor de muzica si milioane de vizualizari pe Youtube. A urmat hit-ul „She`s on my mind” si lansarea primului album in 2017, „Raised Under Grey Skies”.

Portia de rock este asigurata de trupa De Staat, un mix de rock alternativ, electronic si experiental. Cu show-uri live incendiare, De Staat a cantat in deschiderea unor trupe mari precum Muse si la festivaluri internationale de top ca Glastonbury, Sziget si Lowlands.

Despre AJ Tracey, si el pentru prima data in Romania, The Guardian spune ca face parte din valul de artisti noi din festivaluri. Combinand muzica rap cu grime-ul, AJ Tracey isi lanseaza in curand albumul de debut, pe 8 februarie 2019.

Triggerfinger este o trupa de rock adesea comparata cu trupe precum Queens of the Stone Age si Led Zeppelin. Trupa a cantat in deschiderea legendarei formatii The Rolling Stones, iar cover-ul acustic al celebrei melodii pop „I Follow Rivers” s-a bucurat de succes international.

Biletele sunt disponibile online pe IaBilet.ro, eventim.ro si tickets.awakefestival.ro, unde pot fi achizitionate la pretul SPEED BIRD de 169 lei incluzand camping.Pentru noutati, vizitati canalele noastre:
AwakeFestival.ro | Facebook AWAKE | Event AWAKE 2019 |Instagram AWAKE | YouTube AWAKE 

About Post Author

Lasă un răspuns