Daca Botezatu tot este ocupat sa se distreze de-a „Burlacul” cu niste domnisoare sexy , Bianca Dragusanu de ce ar ofta dupa el? Mai ales ca sansele de impacare par sa se fi diminuat simtitor. Ei bine, ele sunt in pericol sa dispara complet de vreme ce asistenta lui Capatos are un curtezan de marca: Fernando Enciu.

"bianca"

Blonda si omul de afaceri au fost vazuti de cateva ori impreuna, in ultima perioada, iar lucrurile par sa evolueze bine. Au iesit la terasa, s-au refugiat intr-un separeu, sa nu fie deranjati de privirile indiscrete, au plecat de acolo ca un cuplu si nu a lipsit nici tinerea de mana, discreta si „intamplatoare”.

Istoria s-a repetat a doua zi, scrie Cancan. Iar de aceasta data, din program a facut parte si un sarut. Sa fie acesta punctul final al telenovelei „Blonda lui Bote”? Sau doar trebuie sa isi ocupe si frumoasa
timpul, intr-un fel sau altul, cat timp cel care a propulsat-o in prim-plan este ocupat cu altele?! Poate este doar un exercitiu de imagine si o „pisica” aratata designerului. Asa s-ar explica finalul declaratiei Biancai: „Abia ne-am cunoscut. Cred ca ma place, dar eu nu i-am dat ocazia sa se desfasoare. Deocamdata, am alt gen de treburi cu el”, a spus asistenta lui Dan Capatos pentru publicatia citata. Ce fel de treburi? Fiecare se poate gandi la ce vrea.

About Post Author

Lasă un răspuns