Numărul românilor care fac poze cu ei înşişi depăşeşte media europeană. Ne pozăm mai mult familia şi prietenii decât o fac europenii. La imortalizarea imaginilor erotice nu ne întrec decât ruşii. Mult peste media europeană este şi numărul celor care aleg să împărtăşească aceste ipostaze cu cât mai multă lume, postându-le pe internet.

Dacă în urmă cu zece ani, albumele înţesate cu instantanee din vacanţe sau de la petreceri erau trecute din mână în mână pe la rudele ori prietenii veniţi în vizită, acum, românii îşi etalează public viaţa prin imaginile digitale postate pe internet.

În urma evoluţiei tehnologice şi volumul pozelor a crescut semnificativ – mai bine de jumătate dintre români strâng lunar între 25 şi 100 de instantanee, arată un studiu realizat în 12 ţări europene de Opinion Matters, comandat de Nikon, pe un eşantion de 12.259 de persoane dintre care 1.010 români. Acelaşi studiu mai arată că românii sunt cei mai îndrăgostiţi europeni de propria imagine, dar şi de ipostazele erotice, la acest capitol fiind surclasaţi doar de ruşi.

"poze"

Lasă un răspuns