Vă invităm să fiți partenerii noștri în demersul de a face cunoscute lucrurile bune și frumoase care, acum, au ajuns la a treia editie sub numele de Festivalul lavandei din Baragan.

Programat in 2-3 iulie 2022, Festivalul lavandei din Baragan a fost gândit ca un eveniment prietenos, consistent, civilizat în care oaspeții să fie în centrul priorităților noastre, că doar așa putem și noi, organizatorii, să fim multumiți!

Un eveniment marca Nympheum si Liberty Corporation Germany. Partener media: Radio Guerilla,, Agerpres.ro, Spotmedia.ro, Infomusic.ro, Iconcert.ro, Best-Event.ro, Nightnews.ro,  g4media.ro obiectiv vocea brailei, Radio Zu , Rock FM.

„Dacă orbul a nimerit Brăila, pentru a ajunge la Festival este și mai usor: Soseaua Slobozia -Braila, 30 km de la Slobozia. Altfel spus, se ajunge cu ochii închiși!”

Atuurile noastre sunt:
-cea mai mare plantatie de lavanda din tara: 25 hectare
-trupa Compact cu un camion plin de hit-uri de la „Cine ești tu, oare?” la „Mă voi întoarce” sau „Te mai gândești la mine”
– premiera în România a filmului Alcarras, câștigatorul Ursului de Aur anul acesta de la Festivalul Internațional de film de la Berlin și prezența extraordinară a criticului de film Irina Margareta Nistor
-imnul festivalului „Asimptomatic mov” compus de Dinu Olarașu, cât și prezența cantautorului în festival
-umor inteligent prin expoziția de caricatură semnată de Costel Pătrășcan cât și show-ul de caricatură atât de apreciată în țară
-balonul cu aer cald, cât un bloc cu 7 etaje, care va fi senzația din aer (fiindcă sezația de pe pământ rămâne lavanda)…
-gastronomia aleasă cu grijă și prezența brand-urilor alimentare din zona plus băuturi de calitate
-atelire pentru copii, jocuri, mini cinema tot pentru copii, concurs de ii, taxi-căruța, plimbare cu barca pe canal, sedințe foto.Ce ziceți? Ne vedem la festival?

Festivalul nostru este și despre copii! Am pregătit multe activități interesante pentru cei mici la Kids Corner, alături de prietenii noștri de la B’URSucel Art Studio :
🎈mini-cinema cu multe filme de animație
🎈ateliere
🎈jocuri interactive
🎈pictură pe față
Vă așteptăm la festival! Copiii sub 10 ani au accesul gratuit.

Pentru voi, iubitorii de natură și de lavandă, vom pregăti și anul acesta un colț în lan, special pentru camping. Locurile sunt limitate, așa că trebuie să ne anunțați din timp.

Rezervările se fac la 0749 11 22 23.

Concerte:

I. Dispoziții Generale
Scopul documentului este acela de a reglementa desfășurarea Festivalul Lavandei din Baragan

Prezentul regulament se adresează:
a. oricărei persoane care intenționează să participe la eveniment. Evenimentul este cu intrare pe baza bilet.
b. oricărei persoane care se află în interiorul spațiului de desfășurare a evenimentului sau în zona dedicată accesului în eveniment.
Organizarea spațiului se realizează respectând măsurile igienico-sanitare și reglementările în vigoare. Accesul la activitățile organizate în cadrul acestui proiect este permis numai participanților care respectă prevederile prezentului Regulament În cazul nerespectării dispozițiilor acestuia, organizatorul își rezervă dreptul de a nu permite accesul în cadrul evenimentului sau, după caz, de a solicita părăsirea spațiului de desfășurare a acestuia.

II. Accesul în cadrul evenimentului.
Accesul în cadrul evenimentului se realizează numai cu respectarea dispozițiilor cuprinse în Regulament; nu este permisă nicio excepție de la acestea;

Următorii termeni au semnificația convenită în rândurile de mai jos pe parcursul prezentului document, cu excepția cazului în care sunt altfel definiți în mod expres în cuprinsul documentului:

BILET sau abonament, individual sau de grup: un document emis în format digital sau pe suport de hârtie, prin care se atestă dreptul de acces al unei persoane sau grup de persoane la unul sau mai multe evenimente din cadrul festivalului pentru un număr de zile limitat. Biletele au un număr unic de identificare și sunt nenominale.

BRĂȚARĂ DE ACCES* : însemn aplicat de Organizatori după validarea Biletului, care atestă faptul că purtătorul său are dreptul de a vizita una sau mai multe locații de festival, în una sau mai multe zile, conform drepturilor oferite de Bilet.

CUMPĂRĂTORUL BILETULUI: persoană fizică care achiziționează unul sau mai multe bilete și/ sau abonamente de acces la festival.

DURATA FESTIVALULUI: durata de timp cuprinsă între începutului și sfârșitul festivalului așa cum este ea comunicată public prin intermediul website-ului.(pagina facebook festival)*

DURATA EVENIMENTULUI: durata de timp cuprinsă între începutului și sfârșitul evenimentelor și concertelor din cadrul festivalului așa cum sunt ele comunicate public .

FESTIVALUL: totalitatea concertelor, acțiunilor, programelor, spectacolelor și altor servicii organizate de Jazz in the Park pentru o anumită durată și într-unul sau mai multe locuri clar menționate pe durata festivalului.

LOCUL: oricare din spațiile/zonele în care se desfășoară activitățile festivalului așa cum sunt ele menționate la secțiunea specifică

PARTENER COMERCIAL: persoane fizice/juridice sau asociere de persoane fizice/juridice care desfășoară o activitate comercială independentă, autorizată conform legii, în cadrul Festivalului, în baza unei relații contractuale cu unul dintre Organizatorii Festivalului.

PARTENER: persoană fizică/ juridică sau asociere de persoane fizice/juridice care colaborează cu unul dintre organizatori în vederea desfășurării unei acțiuni culturale, comerciale, de promovare sau orice alt tip de acțiune agreată de comun acord în baza unei relații contractuale în cadrul Festivalului.

PARTICIPANȚI: toate persoanele care participă la festival pe baza unui bilet de acces sau a unei invitații.

PARTICIPANȚI NEAUTORIZAȚI: toate persoanele fizice care se află la un moment dat în locul de derulare a festivalului pe perioada de derulare a acestuia, fără a deține un drept legal de acces sau care au dobândit acest drept în mod ilegal prin metode precum, dar nelimitându-se la: falsificarea unui bilet sau a unei brățări de acces, achiziția unui bilet sau a unei brățări de acces de la Comercianți neautorizați de Organizator.

PRODUS: elementele și drepturile cu valoare pecuniară ce pot fi achiziționate de la Organizatori sau de la Partenerii și Partenerii Comerciali ai Organizatorului în cadrul Festivalului sau în legătură cu acesta.

SERVICIU: orice serviciu pus la dispoziție sau achiziționat de la Organizatori sau de la Partenerii și Partenerii Comerciali ai Organizatorilor sau în legătură cu acestea.

TERȚI: persoane fizice/ juridice altele decât Organizatorii, Partenerii, Partenerii Comerciali, Participanții, Cumpărătorii, Donatorii sau Vizitatorii Festivalului.

VIZITATORII: persoane fizice/juridice care au dreptul de a participa la Festival, alții decât Participanții, cum ar fi dar nelimitându-se la Voluntari, reprezentanți ai Partenerilor Comerciali, reprezentanți ai furnizorilor, echipa de organizare sau orice altă terță persoană aflată la un moment dat în locul de derulare a festivalului pe perioada acestuia și care deține un drept valid de participare la festivalul.

VOLUNTAR ÎNSCRIS: persoană care completează formularul de înscriere ca Voluntar în cadrul Festivalului.

VOLUNTAR PARTICIPANT: persoană fizică cu vârsta de peste 16 ani care în urma completării unui formular de înscriere valid a fost selectată pentru participarea ca voluntar în cadrul Festivalului.

 TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

 

  • Prezentul regulament stabilește termenii și condițiile de participare la Festivalul Lavandei din Baragan  2022.
  • Prin participarea la festival, participanții, voluntarii, colaboratorii și orice terțe persoane care interacționează în mod direct și indirect cu festivalul acceptă și sunt de acord cu termenii și condițiile din prezentul Regulament.
  • Prin achiziționarea biletelor, cumpărătorii se obligă să respecte Regulamentul, regulile de acces la Festival precum și orice alte reguli de participare la festival care îi sunt aduse la cunoștință prin mijloace de comunicare online sau offline.
  • Conținutul prezentului regulament este proprietatea organizatorilor Nympheum,

 

ACCESUL LA FESTIVAL 

  1. Bilete și tipuri de bilete

În cadrul festivalului sunt disponibile 2 tipuri de bilete, astfel:

    • Bilet de o zi – conferă participantului dreptul de acces la toate evenimentele, concertele și activitățile derulate  pentru ziua pentru care a fost achiziționat.
    • Bilete tip abonamente – conferă participantului dreptul de acces în locația la toate evenimentele, concertele și activitățile derulate în fiecare zi a festivalului în care locația este activă.
    • Accesul copiilor cu vârsta de până la 2 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de cel puțin un adult care deține un bilet valabil de acces la locația
  1. Vânzarea biletelor 
    1. Biletele și abonamentele pot fi achiziționate exclusiv online pe platforma www.iabilet.ro
    2. Vânzarea biletelor va fi oprită cel târziu cu 12 de ore înainte de eveniment sau la momentul epuizării unei categorii de bilete. Organizatorul îşi rezervă dreptul să suplimenteze numărul de bilete şi să le pună în vânzare, în situaţia în care capacitatea locației o permite. 
    3. Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită. 
    4. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prețul Biletelor fără a fi nevoie de o înștiințare prealabilă. Preţul biletului este cel afişat la momentul achiziţionării acestuia de pe platformă.
  1. Invitații

Invitațiile și/ sau biletele cu valoare 0 lei conferă deținătorilor aceleași drepturi ca deținerea unui bilet de acces. În cadrul Festivalului sunt disponibile 2 tipuri de invitații:

  • Invitații de o zi – conferă participantului dreptul de acces la toate evenimentele, concertele și activitățile derulate în intervalul orar specificat pentru o zi din cadrul Festivalului.
  • Invitație tip abonamente – conferă participantului dreptul de acces în locația menționată la toate evenimentele, concertele și activitățile derulate în intervalul specificat în fiecare zi a festivalului în care locația este activă.
  1. Preschimbarea biletelor, abonamentelor și invitațiilor în brățări de acces *
    1. Preschimbarea biletului de acces, a abonamentului sau a invitației valide la Festival în brățară de acces este condiționată de îndeplinirea formalităților de acces la Festival, conform prevederilor prezentului Regulament (art. 4 e) și a legislației în vigoare la data accesului.
    2. Brățara de acces conferă deținătorului drepturile și obligațiile similare biletului de acces.
    3. Brățările de acces vor avea culori și însemne distincte în funcție de vârsta participanților și tipul de bilet achiziționat, conferind participanților drepturi diferite (de ex. dreptul adulților de a achiziționa alcool și tutun).
    4. Participanții și vizitatorii au obligația purtării brățării pe mână, în loc vizibil, pe toată durata de valabilitate a acesteia, precum şi pe toată durata în care se află în una dintre locaţiile evenimentului.
    5. Organizatorii își rezervă dreptul de a verifica integritatea brățărilor de acces la intrare și de oricâte ori consideră necesar în perimetrul Festivalului, în toate locațiile și pe toată durata de derulare a festivalului.
    6. Pierderea, avarierea sau distrugerea brăţării este responsabilitatea exclusivă a fiecărui vizitator sau participant la festival.
    7. În cazul avarierii sau pierderii, brățara nu mai oferă participantului niciun drept acesta fiind obligat să îşi achiziţioneze un nou bilet sau să părăsească locația evenimentului.
    8. Organizatorii nu vor schimba brăţările rupte, descusute sau lipite, acestea fiind considerate invalide.
    9. În cazuri bine justificate, Participanții și Invitații se pot prezenta la InfoPoint pentru înlocuirea unei brățări valide (care nu sunt deteriorate, rupte, cusute, etc.) prezentând biletul de acces. Astfel de situații includ, dar fără a se limita la: brățara a fost strânsă prea tare, culoarea brățării nu corespunde tipului de bilet achiziționat etc.
  1. Accesul în locație 
  1. Accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile ale participanţilor. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil pentru ziua respectivă sau un abonament pentru evenimentele din cadrul locației.
  2. Din motive de siguranță, accesul la eveniment începe cu 60 de minute înainte de începerea primului concert și se va face etapizat. Vă rugăm să vă luați suficient timp pentru a parcurge procedurile de acces.
  3. Dacă părăsiți spațiul de eveniment, reintrarea în locație este permisă doar pe baza unei brățări de acces valabilă pentru ziua în curs și locația în cauză.
  4. Intrarea și ieșirea în/din spațiul de eveniment se face prin locurile special amenajate. Vă rugăm să respectați fluxurile de intrare/ieșire conform marcajelor și mențineți distanța și la intrarea/ieșirea din spațiul de eveniment.
  5. Pentru a asigura desfășurarea în condiții de ordine și siguranță a evenimentelor, Organizatorii își rezervă dreptul de a restricționa obiectivele și dispozitivele ce pot fi aduse în perimetrul de derulare a festivalului.
  6. Este interzis accesul pe perimetrul festivalului cu următoarele obiecte:
  • Articole pirotehnice.
  • Cuțite, arme și alte obiecte ascuţite/contondente.
  • Substanţe sau produse interzise.
  • produse alimentare sau produse lichide.
  • Materiale inflamabile sau explozive.
  • Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți.
  • Rucsacuri voluminoase.
  1. Participanții își asumă răspunderea față de obiectele pe care le dețin și le introduc în perimetrul festivalului. Organizatorii își rezervă dreptul de a verifica Participanții, prin sondaj sau ca urmare a unor suspiciuni identificate de echipa de Organizare și/sau echipa de pază și protecție și de a confisca orice obiecte interzise identificate. În cazul producerii unor incidente ca urmare a deținerii unora dintre obiectele anterior amintite, deținătorii acestora își asumă în exclusivitate responsabilitatea pentru acestea.
  2. Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.). În cazul în care participanții la eveniment nu respectă regulile privind animalele de companie, Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor și animalelor de companie la eveniment, respectiv de a îndepărta din perimetrul festivalului persoanele care sunt depistate încălcând aceste reguli în timpul derulării oricărei activităţi din cadrul evenimentului.

 

 

REGULI GENERALE DE CONDUITĂ PE DURATA EVENIMENTULUI 

    1. Participanții la eveniment sunt obligaţi să dovedească un comportament adecvat pentru evenimentele publice.
    2. Participanții la eveniment au obligația să se abțină de la orice acțiuni, declarații sau comportamente de natură a pune în pericol viața, sănătatea sau integritatea fizică a lor sau a celorlalte persoane participante.
    3. Este interzisă orice formă de comercializare sau de derulare a unor campanii publicitare în perimetru evenimentului fără permisiunea scrisă prealabilă a Organizatorilor.
    4. Este interzisă orice fel de demonstrație sau manifestare de orice natură care nu are legătură cu evenimentul și cu Organizatorii și care nu a fost aprobată în prealabil în scris de Organizatori.
    5. Participanții înțeleg și acceptă în mod expres că în virtutea participării lor la eveniment, că vor coopera pe deplin cu Organizatorii, echipa tehnică, reprezentanții serviciilor de pază și prim ajutor, precum și orice alte autorități publice sau private implicate în organizarea evenimentului și vor respecta instrucțiunile acestora în cadrul evenimentului, în cazul unor situații de urgență sau când alte circumstanțe o impun. Participantii accepta ca pe perimetrul festivalului vor putea aparea in foto festival.

 

 

EVACUAREA SPAȚIULUI DE EVENIMENT

    1. Evacuarea spațiului de locație se face începând  cu 30 de minute după finalizarea ultimului concert din ziua și locația respectivă,  gradual în fiecare dintre zonele Festivalului.
    2. Vă rugăm să respectați indicațiile prezentate la fața locului în privința ordinii de evacuare oferite de Organizatori.
    3. Activitățile din cadrul evenimentului se vor finaliza zilnic, cel târziu la ora 01.00. Vă rugăm să vă asigurați că părăsiți perimetrul evenimentului până la ora 01.30, conform indicațiilor echipei de Organizare.

 

 

About Post Author

Lasă un răspuns