Kudos Tour Iasi

Kudos Beach & Cyclic prezintă:
KUDOS TOUR IAȘI

❝Pentru toate verile colorate,
Pentru toate petrecerile nesfârșite,
Pentru voi, cei mulți și frumoși,
Kudos pornește în turneu"

Iarna își dă ultima suflare. Sentimentele ies de la hibernat.
Când frigul dansează cu începutul de primăvară, Kudos Tour revine să vestească în țară că vremuri mai calde se apropie.O petrecere cu parfum de mare și aer de vacanță!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tovarăși de drum ne sunt:
SIS
Gorje Hewek
Adrian Eftimie
Mano & Azteca
28 februarie 2015, Ciric, Iași

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bilete:
★ 25 de lei in avans:
Time Out , Bd. Carol I, nr. 4, Paula 0749498874
Stud Pass – Iulius Mall et. 2: 0773 894 296 (11:00-19:00)
The Very Shop, Str. Voda Grigore Ghica nr. 5
Uman Shop, Iulius Mall, etajul 2, tel 0332.457.264
★ 30 lei in seara evenimentului pana in ora 00:00
★ 40 lei in seara evenimentului dupa ora 00:01
( biletele in avans se pun in vanzare incepand cu 3 februarie)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 22:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 02:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Soundcheck 021 Fest – ediția I | SUBCARPAȚI | AFO | ARGATU | FANTOME

Lumeeee, lume,
Prima ediție a Soundcheck 021 Fest își va deschide porțile în București, pe 30 mai, la Arenele Romane.

Avem un line-up pe cinste: Subcarpati, Argatu, AFO + noul proiect FANTOME, ce va fi lansat în cadrul evenimentului (by Culese din cartier).

Da, Soundcheck Fest are 021 în coadă. Pentru că 021 vine de la prefixul Bucureștiului, orașul ce va găzdui prima ediție. Iar prima proba de sunet se va da pe 30 mai, la Arenele Romane.

Este primul festival care lasă ușile deschise în timpul probelor de sunet, iar editia pilot de anul ăsta va fi, cu siguranță, interesantă: avem 3 premiere, iar seara se inchide cu un concert marca Subcarpați.

Revenim curând cu mai multe detalii. Biletele se pot cumpăra din 23 februarie, începând cu ora 12, de pe www.myticket.ro, la prețul de 55 de lei.

LINE-UP

SUBCARPAȚI
www.facebook.com/subcarpati
www.youtube.com/blanoz
www.subcarpati.com

Subcarpați este cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă, care a reușit să urce în preferințele comunității alternative din România într-un timp foarte scurt. Proiect născut pe 1 decembrie 2010, odată cu lansarea primul albumul ce îi poartă numele, Subcarpați este una dintre puținele trupe românești care reușește să umple până la refuz cluburile și spațiile în care se țin concertele. A participat la mai multe festivaluri pentru românii din Diaspora. Discografia poate fi descărcată gratuit de pe www.subcarpati.com

AFO
www.facebook.com/AFOEMILTELEAGA
www.youtube.com/AFORICTV

Discografie
SDST – Mecanismul de Modificare a Mintii Umane (2007)
2012 (2009)
Fiul Omului (2011)
Preludiul lu’ Teleagă (2012)
Subțire de vară. EP cu Sagace (2013)
Original EP cu Big Blunt (2013)

ARGATU
facebook.com/Argatu.Falticeni
youtube.com/oldsickon

Argatu, proiect marca Culese din cartier, creează muzică încă de la 17 ani. Fiecare album al lui a incercat să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat. Puteți asculta și downloada gratuit discografia Argatu de pe www.subcarpati.com

FANTOME – lansare proiect nou, marca Culese din cartier

Culese din Cartier prezinta Fantome, cel mai nou proiect și cel mai diferit ca și sound. Desi, de obicei, conceptul Culese din Cartier abordează sunetul folcloric românesc, Fantome atacă, de această dată, o direcție lăutărească urbană și nostalgică.

Soundcheck Fest este organizat de NOA Event.

BACKYARD WEEKEND 2015

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Deja cu gândul la vară, anunțăm a cincea ediție Backyard Weekend, care prinde dor de ducă. După patru ediții bucureștene cu 36 ore de muzică non-stop aleasă pe spânceană, alături Patrice, Nouvelle Vague, Grandmaster Flash, Perseus, Sofa Surfers, Krystal Klear sau Dub FX, pornim în turneu, iar în 2015 ducem visul a două nopți de vară la Timișoara, în perioada 4-5 iulie. Începând din acest an, Backyard Weekend, găzduit până acum de spații de poveste ca grădina Institutului Francez sau curtea interioară a Casei Presei Libere din Bucuresti, va explora noi teritorii pentru dans și antren din țară, răspândind desfătare urban-estivală.

An de an, la Backyard Weekend, dansăm fără griji sub cerul liber, indiferent că e înstelat sau însorit. Marii artiști care cutreireră lumea în lung și-n lat se opresc pe scena noastră și împrăștie poftă de dans pentru prietenii care sorb zâmbitori dintr-un cocktail tropical. Pe timp de zi, ne legănăm în hamace pe un fond muzical select, urmărim cu sufetul la gură proiecții de film și ne răsfățăm cu delicatese culinare de prin partea locului. Păstrând totuși o aură de mister, promitem să revenim cu detalii suculente în foarte scurt timp.

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

PARTENER:

✈ Absolut
http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

SPONSORI:

✈ Provoked by Grolsch
https://www.facebook.com/ExperimentalistRO
✈ Burn Studios
https://www.facebook.com/the.oven.byburn
✈ Aqua Carpatica
http://www.facebook.com/aqua.carpatica

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Pentru acreditări de presă și parteneriate contactați: alina@coloring.ro

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍