Mircea Baniciu & Band

BestMusic Live Concert te invita la Hard Rock Cafe, vineri, 13 martie, incepand cu ora 22:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band. Biletele pentru concertul Mircea Baniciu din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in format fizic in magazinele Muzica, Uman (Piata Romana – langa Mac si Baneasa Shopping City), Senia si Perfect Tour dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Mircea Baniciu este un nume de referinta in muzica romaneasca, care si-a inceput cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansand hituri nemuritoare. Ulterior si-a continuat activitatea solo si a lansat 4 albume, iar dupa ’90 a fondat trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix si 5 albume cu Pasarea Colibri.

Alaturi de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe si promite un spectacol select cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Acestea costa 60 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori, cu sau fara loc) si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

-Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa Mac)

– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

– Hard Rock Cafe

EXTRA

– Aplicatia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Bere Gratis 8 martie 2015

Inca de acum cateva luni ne-au cucerit inimile cu single-ul "Noapte calda", romanul de dragoste al fiecaruia dintre noi. Anul acesta, trupa Bere Gratis pune in scena povestea ta de iubire, printr-un concert live emotionant, pe scena cinematografului Patria, duminica 8 martie, ora 19.30.

O "Noapte calda" care aduce mai aproape de sufletele fanilor emotie si muzica, intr-o evadare romantica din cotidian. La fel ca intr-un joc de sah, in care regina este cea mai puternica piesa de pe tabla, si in viata este valabila zicala "fara regine nu exista regi", iar baietii de la Bere Gratis vor celebra ziua femeii alaturi de publicul prezent, intr-o seara magica cu un regal de muzica live.

Bere Gratis, trupa care prin muzica transmite mesaje despre incredere, speranta, dorinta si dragoste, face publicul sa le simta la aceiasi internsitate si reuseste sa captiveze audientele la fiecare aparitie, in care interpretarea live a fiecarei melodii are propria personalitate.

Daca in 2014 trupa a celebrat cei 16 ani de activitate pe scena muzicala romaneasca, printr-un concert in care inima trupei si inima publicului au batut la unison, concertul de pe 8 martie 2015 poarta numele hitului "Noapte calda", cu care trupa Bere Gratis, in colaborare cu Sore, a cucerit topurile muzicale din Romania.

Biletele s-au pus in vanzare la Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si Humanitas, reteaua magazinelor Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Inmedio si online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro

CARGO

BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 26 martie incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO !

Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene cand au lansat Ziua Vrajitoarelor si o brousa intitulata Jurnal de bord, cu texele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei.

La inceputurile anilor 2000 se lanseaza Baga-ti mintile in cap sub egida Media Pro Music iar in 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune” s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.

Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass.

Vino pe 26 martie la Hard Rock Café sa asculti piese precum: “Ziua Vrajitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi”, "Nu mai am tigari" si multe altele.

Biletele pentru concertul CARGO din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 60 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

– Aplicatia de IOS si Android IaBilet valabila in AppStore respectiv GooglePlay.
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Music Masters Live: Jennifer Batten, Stuart Hamm si Chad Wackerman

Ce se intampla daca patru muzicieni geniali canta impreuna? Ceva in genul acesta: BHW. Pentru prima data in turneu in Europa, un super grup nou-nout format din Jennifer Batten (Michael Jackson/Jeff Beck),Stu Hamm (Joe Satriani, Steve Vai), Chad Wackerman (Frank Zappa)acompaniati de Nazzareno Zacconi (Bumblefoot) la chitara ritmica.

Setlistul de concert este format din piese de pe albumele solo ale celor trei, la care se adauga piese Wheater Report, Frank Zappa si cateva surprize.Un must –see pentru toti iubitorii de muzica de calitate si muzicieni in cautarea unei experiente unice si incitante.

JENNIFER BATTEN
Chitarista de concert a lui Michael Jackson timp de 3 turnee mondiale incluzand o aparitie live la pauza finale editiei cu numarul XXVII a celebrului Super Bowl, aparitie urmarita de o audienta record de 1,5 miliarde de spectatori din 80 de tari.

In primavara lui 1998, Jeff Beck ii cere lui Jennifer sa se alature trupei lui. Raman impreuna pentru 3 ani si 2 CD-uri ("Who Else" si “You Had It Coming”) – ambele sustinute de turnee mondiale. Batten mai apare ca invitata si pe alte CD-uri alaturi de Carmine Appice, Michael Sembello, Carl Anderson, Carina Alfie si pe mai multe albume tribute rock.

STU HAMM
Unul dintre cei mai apreciati bassisti ai timpurilor noastre, Hamm a lansat sase albume de studio aclamate de critici , a inregistrat si a mers in turnee impreuna cu monstri sacri ai chitarei: Joe Satriani, Steve Vai,Greg Howe si Frank Gambale.

Asocierea sa indelungata cu Vai si Satriani i-a adus recunoastere si premii la nivel global si, ca rezultat, Hamm a primit de numeroase ori titlul de "Best Jazz Bassist" si "Best Rock Bassist" prin votul citittorilor a numeroase reviste de specialitate importante din intreaga lume.

CHAD WACKERMAN
Baterist de rock si jazz cu un talent fenomenal, careira profesionala a lui Chad Wackerman a inceput in 1978 in trupa lui Bill Watrous. De atunci, a acumulat o cantitate enorma de experienta care include o colaborare de 7 ani cu Frank Zappa, alaturi de care a mers in turnee in Europa si USA si a inregistrat 26 de albume, inlcusiv inregistrarile cu London Symphony.

Turneul European al BHW poposeste la Bucuresti pe 26 martie pentru un concert la Club Tribute.

Un numar limitat de 300 de bilete se vor pune in vanzare incepand cu 14 ianuarie cu preturi intre 66 si 88 lei pana pe data de 25 martie (inclusiv).

Pe 26 martie (la intrarea in club) biletele vor avea preturi cuprinse intre 77 si 110 lei.
Acestea pot fi procurate din reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Telekom, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro

Freddie Mercury Tribut cu Joseph Lee Jackson

JOSEPH LEE JACKSON, aduce pe scena din Hard Rock Cafe electrizantul show "A VISION OF MERCURY," pe 27 martie! Vino sa asculti live “We Are The Champions”, “Somebody To Love”,“A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free” si multe alte hituri QUEEN!

Cu peste 10 ani experienta, Joseph Lee Jackson a cantat in sali de spectacole ce au gazduit de-a lungul timpului adevarate show-uri in Marea Britanie, dar si in restul Europei. Cel mai remarcabil spectacol sustinut de acesta a avut loc pe Millennium Stadium, din Cardiff. Iar reprezentatia ”A VISION OF MERCURY” sustinuta in Dubai, cu ocazia anului nou, a fost urmarita de milioane de oameni, multumita transmisiei postului de televiziune MTV Asia.

JOSEPH LEE JACKSON, aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei  mai spectaculosi solisti din istoria rockului. Acesta fiind apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.

Pentru showul A VISION OF MERCURY din 27 martie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

VIP – 150 lei (acces la sesiune de autografe)
Categoria I – 90 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria II – 60 lei – (loc la masa, in restul salii)

Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro", magazinele Germanos si online pe www.bilete.ro

Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Wovenhand

Twin Arts prezinta Wovenhand (USA) in premiera in Romania, pe 26 Aprilie la Silver Church!

Wovenhand  trage sforile folk-ului alternativ si le impleteste cu un gospel american pur, neslefuit, in care insa nimeni nu bate din palme la unison.

Mistic si dur, acustic si profund, folk-ul tesut de mana lui David Eugene Edwards iti va da o palma. Apoi, vei intoarce si celalalt obraz. Liderul trupei, cunoscut pentru legendarul proiect 16 Horsepower, predica pe scena intr-un stil „that’s gonna cut you down”, vorba lui Johnny Cash.

Pe 26 Aprilie, ora 21’00 la clubul The Silver Church din Bucuresti, Wovenhand isi vor prezenta in cadrul turneului european, discul cu numarul sapte, Refractory Obdurate.

Spiritul albumului , cel mai energic de pana acum,  e calauzit de genul folk-ului american, insa nu se leapada de influentele punk rock, depasind nu doar genurile muzicale ci si asteptarile publicului.

Tobele ritualice, vocea baritonala a lui Edwards care comanda atentie, versurile stoice electrificate de riff-uri hipnotice de chitara  fac din Wovenhand o experienta live unica pentru scena din Romania si o fereastra deschisa spre cultura americana autentica.

Pe scena vor urca  David Eugene Edwards (voce, chitara, banjo), Chuck French (chitara), Neil Keener (bass), Ordy Garrison (tobe).

Nu este permis accesul cu camere foto! inregistrarea audio/video este interzisa pe toata durata concertului!
Accesul publicului se va face incepand cu ora 20.00.

Biletele pentru acest eveniment costa 60 de lei si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Chambao

Vara anului 2015 incepe cu un cuvant placut – Chambao! Dragostea pentru sud va incarca cu energie Bucurestiul pe 8 mai, exact la inceputul sezonului de vara, la Sala Palatului.

Doar in cativa ani, formatia Chambao a cucerit inimile fanilor din lumea intreaga. Reteta succesului nu este un secret, pentru ca aceasta se simte imediat in timpul interactiunii cu artistii si muzica lor magica. Secretul se numeste dragoste.

Intreaga creativitate a formatiei Chambao este incarcata cu dragoste de viata, la emotiile, dorintele umane, slabiciuni si puterea de a depasi cele mai dificile momente din viata. Exprimate in acest mix de stiluri din flamenco,chill, jazz, etno si muzica electronica, cantecele spaniolilor sunt transformate intr-o muzica speciala pentru fiecare suflet insetat de viata. Chambao captiveaza de fiecare data publicul sau in diferitele concerte. Muzicienii spun ca le place sa cante pe scena, astfel se creaza cele mai incitante concerte cu un public intr-o atmosfera de nedescris ce "trebuie traita".

Preturi presale: 99, 119, 169, 229 si 280 de lei pentru primele 300 de bilete din fiecare categorie.