Twin Arts prezinta Wovenhand (USA) in premiera in Romania, pe 26 Aprilie la Silver Church!

Wovenhand  trage sforile folk-ului alternativ si le impleteste cu un gospel american pur, neslefuit, in care insa nimeni nu bate din palme la unison.

Mistic si dur, acustic si profund, folk-ul tesut de mana lui David Eugene Edwards iti va da o palma. Apoi, vei intoarce si celalalt obraz. Liderul trupei, cunoscut pentru legendarul proiect 16 Horsepower, predica pe scena intr-un stil „that’s gonna cut you down”, vorba lui Johnny Cash.

Pe 26 Aprilie, ora 21’00 la clubul The Silver Church din Bucuresti, Wovenhand isi vor prezenta in cadrul turneului european, discul cu numarul sapte, Refractory Obdurate.

Spiritul albumului , cel mai energic de pana acum,  e calauzit de genul folk-ului american, insa nu se leapada de influentele punk rock, depasind nu doar genurile muzicale ci si asteptarile publicului.

Tobele ritualice, vocea baritonala a lui Edwards care comanda atentie, versurile stoice electrificate de riff-uri hipnotice de chitara  fac din Wovenhand o experienta live unica pentru scena din Romania si o fereastra deschisa spre cultura americana autentica.

Pe scena vor urca  David Eugene Edwards (voce, chitara, banjo), Chuck French (chitara), Neil Keener (bass), Ordy Garrison (tobe).

Nu este permis accesul cu camere foto! inregistrarea audio/video este interzisa pe toata durata concertului!
Accesul publicului se va face incepand cu ora 20.00.

Biletele pentru acest eveniment costa 60 de lei si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Lasă un răspuns