PRIVE #3 // 2 YEARS OF BLUE BALLOON ANNIVERSARY // SCARLETT ETIENNE

LineUP: SCARLETT ETIENNE // VICTOR STANCOV // TINO // ADRIAN PATRASCU
Location: STUDIO MARTIN
INFO:
Pentru guest trebuie sa urmati pasii :
1. Like pagina Blue Balloon Romania
2. Join event
3. Share event

– Pe data de 13 februarie 2015 lista de GOING va fi exportata ca guest list dupa ce ea va fi filtrata (fiecare membru de pe guest list fiind trecut automat +1) !

GUEST LIST ONLY (nu exista taxa la intrare)

FOR MORE INFO:
Tino Kanhoush
https://www.facebook.com/tino.kanhoush
Chebuţiu Francesca
https://www.facebook.com/chebutiu.francesca
Adrian Patrascu
https://www.facebook.com/adrian.patrascu
Luiza Isdrail
https://www.facebook.com/Luiza.Isdrail

Rezervari:
0744765587

Baby Boom Show – Targ pentru copii si viitoare mamici

Evenimentul va avea loc intre 2- 5 aprilie 2015, de sarbatoarea Floriilor, la ROMEXPO, Pavilionul Central.

In acest an, Baby Boom se muta in casa noua, pregatind o editie cu mult peste cele de pana acum, continuand astfel traditia de a fi cea mai importanta expozitie de produse si servicii, din Romania, pentru viitoare mamici si copii intre 0 si 7 ani.

Cel mai mare dintre pavilioanele expozitionale – Pavilionul Central – ofera un cadru de desfasurare propice unui eveniment de anvergura Baby Boom Show, concretizat in: spatii versatile, sistem de iluminat si climatizare la standarde inalte, logistica adecvata.
Accesul catre Centrul Expozitional ROMEXPO este facil atat pentru cei din Bucuresti sau din tara, care calatoresc cu autoturismul propriu sau cu mijloacele de transport in comun.

Baby Boom Show – un eveniment plin de noutati si facilitati

Pe langa o “casa noua”, targul vine cu noutati, menite sa completeze experienta participarii la un astfel de eveniment, dar si cu numeroase facilitati, atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori, pentru a convinge ca este un eveniment complet si apreciat la nivel national.

Astfel:
► pentru vizitatori, accesul la Baby Boom va fi mai usor ca niciodata pentru ca oferim parcare gratuita pe toata durata evenimentului – Centrul Expozitional ROMEXPO dispunand de peste 2.000 de locuri de parcare, facil de accesat si in apropiere de Pavilionul Central
► prelungim programul de vizitare – pentru ca si cei cu un program de lucru aglomerat sa poata ajunge. Targul va putea fi vizitat intre orele 10.00 si 20.00 in perioada 2 – 4 aprilie (joi-sambata) si intre orele 10.00 si 18.00 pe 5 aprilie (duminica)
► cumparaturile de mari dimensiuni nu vor mai fi o problema, pentru ca la Baby Boom Show vom oferi sprijin in transportul acestora pana la locul de parcare
► pentru ca stim cat de importanta este o aprovizionare constanta va oferim acces auto la usa de marfa a pavilionului si stationare temporara si in timpul programului de desfasurare a targului.
► extindem tematica – noile domenii specifice categoriei de varsta 5-7 ani vor diversifica gama de produse si servicii oferite vizitatorilor
► sectorizarea va cuprinde 8 Zone de eveniment – ce vor crea din BBS un targ complet pentru cei veniti in cautarea produselor si serviciilor ideale pentru viitoare mamici, nou-nascuti si copii de pana la 7 ani: MOMMY&BABY LAND, HEALTHCARE LAND, TOY LAND, FURNITURE LAND, FOOD LAND, EDUCATION LAND, FUN LAND si FASHION LAND


Mobila Expo

  • Gasesti tot ce ai nevoie pentru locuinta ta.
  • Beneficiezi de programul DISCOUNT EXCLUSIV – promotii, discount-uri si oferte speciale, valabile NUMAI pe perioada targului.
  • Consiliere specializata gratuita.

    O mare varietate de mobilier clasic, mobilier modern, canapele, fotolii, saltele, mobilier pentru spatii publice si accesorii pentru mobila.
    Noile tendinte din industria de mobila.
    Cei mai importanti producatori si importatori de mobila din Romania.

MOBILA EXPO are loc in pavilioanele C4 si C5 din cadrul Romexpo.

Program de vizitare

  • 26 – 28 martie 2015,
    intre orele 10:00 – 18:00
  • 29 martie 2015,
    intre orele 10:00 – 16:00

 

Expo Drink & Wine Targ de Vinuri si Bauturi Alcoolice si Nonalcoolice

Avand ca scop principal sustinerea industriei bauturilor alcoolice si non-alcoolice, Expo Drink & Wine este locul de intalnire al specialistilor din industria de bauturi alcoolice si non-alcoolice, oferindu-le acestora posibilitatea de a interactiona, timp de cinci zile, intr-un mediu profesionist.

TEMATICA:
• Vinuri (vinuri albe, vinuri rosii, vinuri rose)
• Vin spumant, obtinut dupa metoda traditionala Champenoise, in sortimentele alb si rose (brut, sec, demisec, demidulce)
• Bauturi non-alcoolice (sucuri, concentrate din fructe, ape minerale)
• Bauturi alcoolice (vermut, tuica, rachiuri naturale, distilat din vin, whisky, gin, vodca, lichioruri, rom etc.)
• Bauturi energizante
• Bere si ingrediente pentru producerea berii
• Produse chimice destinate viticulturii
• Echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor
• Masini si utilaje pentru spalarea recipientilor si imbutelierea bauturilor
• Ambalaje pentru bauturi
• Alte echipamente si tehnologii
• Literatura de specialitate

Gagging Order Livehouse Comedy: Jimmy Carr

Dupa Eddie Izzard si Dylan Moran, inca un nume din prima liga stand up comedy de traditie britanica – Jimmy Carr – va sustine, pe 3 iunie, un show la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul turneului “Gagging Order”.

Cu 8 DVD-uri la activ si peste 1.5 milioane de copii vandute, sute de reprezentatii internationale si numeroase aparitii TV, Jimmy Carr este una dintre cele mai proeminente figuri ale scenei stand up internationale. One-liner-ele acide, umorul negru si ireverenta fata de tabu-uri l-au impus pe artist nu doar in Marea Britanie, dar si in Statele Unite, el devenind in ultimii 5 ani un invitat frecvent al unor emisiuni precum Late Night With Conan O’Brien sau The Tonight Show with Jay Leno, dar si protagonistul a doua Comedy Central Specials.

Nascut in Anglia dintr-o familie de imigranti irlandezi si absolvent de stiinte politice, Jimmy si-a inceput cariera de stand up comedian in 2000, devenind simultan si un cunoscut om de televiziune. Numele sau se leaga de formate de succes ale Channel 4 – emisiunile-concurs “Distraction” si “Your Face or Mine?” sau seria “100s” – dar si de emisiuni al caror invitat a fost de-a lungul timpului, precum “Top Gear” sau “The Panel”. Ca om de scena, Jimmy Carr a fost deseori numit “cel mai muncitor artist de comedie”: turneele sale sunt unele mamut, de cele mai multe ori cu pauze de doar 5 saptamani intre ele. “Gagging Order” a numarat din 2012 pana in prezent peste 250 de reprezentatii doar in UK si Irlanda. Totodata, artistul a bifat pana acum cele mai importante festivaluri de comedie din lume, de la Edinburgh Festival la Just for Laughs din Montreal, printre altele devenind si primul stand up comedian care a sustinut (pe 3 februarie 2007) o reprezentatie in Second Life.

Spectacolul Gagging Order va avea loc pe 3 iunie la Sala Palatului din Bucuresti, biletele fiind disponibile online pe www.myticket.ro, in reteaua Diverta si la casa de bilete a Salii Palatului, la patru categorii de pret, intre 100 si 250 lei. Ora de incepere a show-ului este 20:00, evenimentul desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.

Livehouse Comedy este principala platforma de live entertainment dedicata in Romania fenomenului stand up comedy international. Seria de evenimente Livehouse Comedy a inclus pana acum reprezentatii ale unor artisti ca Eddie Izzard, Dylan Moran, Pablo Francisco si Michael Winslow.

Youtube links:

Jimmy Carr – On Annoying Things

Jimmy Carr Most Offensive Jokes


Untold Festival

Descoperă Povestea Nespusă…

4 zile pline de magie, imagine și efecte speciale nemaivăzute în România.

ALĂTURI DE CEI MAI IMPORTANȚI ARTIȘTI DIN LUME:

AVICII: http://goo.gl/zOUVxr

DAVID GUETTA: http://goo.gl/JfVQm0

+ alți 150 de artiști

Ești nerăbdător să iei parte la experiența UNTOLD FESTIVAL 2015?

Înregistrează-te acum pe www.untoldfestival.com pentru a fi primul care primește informații noi despre festival! De asemenea, dacă te înscrii, vei primi bilete la petrecerile secrete desfășurate de UNTOLD FESTIVAL în cele mai importante orașe ale României în această primăvară.

Informații și abonamente în curând.

–––––––––––––––––––––

Discover the Untold Story…

4 days and 4 nights full of magic, sound and image.

FEATURING SOME OF THE BEST ARTISTS IN THE WORLD:

AVICII: http://goo.gl/zOUVxr

DAVID GUETTA: http://goo.gl/JfVQm0

+ many more

Can’t wait for UNTOLD FESTIVAL 2015?

Sign up on our mailing list on www.untoldfestival.com in order to be the first to hear of any news about the festival. You will also receive free tickets to the UNTOLD Festival’s Secret Parties that will take place this spring in Romania’s largest cities.

Informations and tickets soon.

#shareyouth #sharejoy

ArtRooms :: VAKULA ## TERRENCE PARKER ##

STOP.

Imaginează-ți o lume în care timpul se oprește în loc, iar simțurile tale se conectează. Se conectează la fior, la ureche, la piele, la retină.
Te invităm într-un spațiu atemporal unde urechea îți este rasfățată de sunete înalte care trezesc leul din tine prin arta contemporană, îți restartează perspective și dau naștere la noi orizonturi. Te invităm într-un spațiu unde totul este despre acum.

ACUM asculți.
ACUM simți.
ACUM vezi.
ACUM atingi.
ACUM vrei.
ACUM trăiești.
ACUM zâmbești.
ACUM flirtezi.
ACUM ești aici. Și doar aici.

Ne dorim să ne fii alături în seara care dă naștere la noi pespective: ArtRooms, locul în care muzica pictează un tablou de simțuri.

#CELMAICOOLJOB prezintă:

ROOM 1
–––––//––––––
◆◆◆ V A K U L A ◆◆◆
https://soundcloud.com/vakula
https://www.facebook.com/pages/Vakula/111080752247139

◆◆◆T E R R E N C E P A R K E R ◆◆◆
https://soundcloud.com/terrence-parker

◆◆Fouchat◆◆
https://soundcloud.com/fouchat
https://www.facebook.com/fouchatmusic

◆◆Moonsound◆◆
https://soundcloud.com/moonro
https://www.facebook.com/djmoonsound

ROOM 2
–––––//––––––
◆◆Cristian Gherghely◆◆
www.soundcloud.com/gherghelycristianvalentin

◆◆Snups&Bandesnaci◆◆
https://soundcloud.com/bandesnaci

◆◆Debordant◆◆
https://soundcloud.com/debordant
https://www.facebook.com/z00lmusic

VISUALS
◆◆ Dan Basu ◆◆
https://www.facebook.com/danbasuxy

ROOM 3/4/5
–––––//––––––
◆◆ Expoziție artă contemporană – special artists ◆◆

–––––––-

Ziua pe care ti-o pui in calendar: 16.01.2015
Ora care iti spune ca nu poti fi in alta parte: 22:00
Locul unde iti dai check-in: Palatul Camerei de Comert, Et. 2, str. Ion Ghica nr. 4

Acces doar pe bază de invitație.
Contact – Mihai Mija – 0720296386

OneRepublic

OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop – rock ale momentului, va concerta pentru prima data in Romania in vara anului 2015, pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album intitulat Native.

Lansata la inceputul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant ajungand sa se claseze astazi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock international. Trupa s-a nascut in 2002 la initiativa solistului Ryan Tedder si a chitaristului Zach Filkins, bucurandu-se de notorietate inca de la debut, mai ales in cadrul unor platforme online de muzica. Interesul caselor de discuri nu a intarziat sa apara, intr-un final trupa alegand sa semneze un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivandu-si astfel si formula: Tedder la voce, Filkins la chitara si backing vocals, Eddie Fisher la tobe, Brent Kutzle la bas si violoncel, iar Drew Brown la chitara. Din pacate acest parteneriat s-a incheiat mai repede decat fusese preconizat, albumul programat sa iasa in vara anului 2006 fiind anulat cu doar doua luni inainte de lansare. Debutul discografic a avut loc un an mai tarziu, in 2007, materialul Dreaming Out Loud avand de aceasta data sprijinul Interscope Records. De aici pana la succesul international nu a mai fost decat un singur pas. Primul single, „Apologize”, a devenit un hit incontestabil, versiunea remixata de Timbaland ajungand pe prima pozitie a clasamentelor muzicale din 16 tari, aducandu-le totodata si prima nominalizare la premiile Grammy. Cel de-al doilea single, „Stop and Stare”, a reusit la randul sau sa se pozitioneze bine in clasamentele Billboard, albumul ajungand sa fie rasplatit cu mai multe discuri de platina si aur pentru numarul de vanzari inregistrate.

Cel de-al doilea material discografic s-a numit Waking Up (2009) si a continuat seria pieselor de succes cu noi single-uri precum „All the Right Moves”, „Secrets”, „Marchin On” sau „Good Life”, cea din urma ajungand rapid in primele zece pozitii din Billboard Hot 100. Native, al treilea album, a fost lansat in luna martie a anului trecut, debutand direct pe locul 4 in Billboard 200. „Feel Again”, „If I Lose Myself” si „Counting Stars” au consolidat statutul trupei care, single dupa single, cucereste clasamentele muzicale, trecandu-si in CV noi distinctii si nominalizari. Pana in prezent, OneRepublic se poate lauda cu un portofoliu consistent de nominalizari la diferite premii din industria muzicala precum Grammy Awards, MTV Music Awards, People’s Choice Awards sau Billboard Music Awards.

Live, OneRepublic este o prezenta efervescenta care a reusit sa castige adepti redutabili, printre care si Pink, Bon Jovi sau Maroon 5 care i-au invitat pe cei cinci membri sa le fie alaturi in cateva dintre turneele lor. Dupa mai multe show-uri ca opening act, OneRepublic a inceput sa isi croiasca propriile turnee, pregatindu-se in prezent de o noua serie care, in vara anului urmator, va aduce trupa si in fata publicului roman.

OneRepublic va concerta pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, aceasta fiind prima vizita a trupei americane in Romania.

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro, la preturi promotionale valabile pana la finalul anului: 120, 175, 185, 200, 235 de lei.

ELECTRIC CASTLE FESTIVAL 2015

Electric Castle este cel mai mare festival din Romania si este primul festival care a mutat muzica electronica si sunetele live ale unui concert pe scenele unui castel. Dupa doua editii legendare, anul acesta, Electric Castle va avea 6 scene si peste 150 de artisti.

 

După prima ediție din 2013, festivalul a fost nominalizat la doua categorii la European Festival Awards (Best New Festival și Best Medium Size Festival), mai târziu ajungând în finală, în primele 10 festivaluri din Europa la categoria Best Medium Size Festival, alături de nume de prestigiu ca Volt, Balaton, Melt sau I love Techno.

 

Electric Castle își propune să fie mai mult decât o extensie a unui concert și dorește să ofere participanților o experiență totală prin combinarea trecutului plin de istorie și grandoare ale locației cu modernul și urbanul, prin activitățile de pe timpul zilei (fie că este vorba de sporturi extreme sau workshop-uri de producție audio-video) și paleta variată de muzică.

 

Electric Castle este o productie Boiler Events.

 

 

LINEUP:

THE PAROV STELAR BAND (live)
NOUVELLE VAGUE (live)
THE SUBWAYS (live)
THE CAT EMPIRE (live)
MODESELEKTOR + SIRIUSMO (live)
RONI SIZE REPRAZENT (live)
HIGH CONTRAST
ASIAN DUB FOUNDATION (live)
DUB PISTOLS (live)
JAN BLOMQVIST (live)
DC BREAKS
DUB PHIZIX & STRATEGY
SUBCARPATI (live)
B.TRAITS
SHIVER
EVIL NINE
VADIM & YARAH BRAVO (live)
COSMIN TRG
SUIE PAPARUDE (live)
SOOM T & JSTAR (live)
MAD PROFESSOR & BROTHER CULTURE *live)
VAKULA
RADIKAL GURU
PRINCE FATTY & HORSEMAN (live)
ELIPHINO
BENNY PAGE
XXXY
SYNKRO
BAMBOUNOU
POP KILLERS
FRENCH FRIES
BUSH CHEMISTS & KING GENERAL (live)
D/R/U/G/S
IRATION STEPPAS (live)
PIXELORD
THE MODEL

Sascha Dive, Andre Galluzzi, Cezar, Praslea, Cap

Multi ar asemana luna ianuarie cu o zi de luni. Sarbatorile, adica weekendul, tocmai au trecut si inca esti departe de vara…

Dar spre sfarsitul lunii incepi sa simti din ce in ce mai aproape sosirea primaverii.

Ti-ai intocmit o lista cu lucrurile pe care vrei sa le faci in anul 2015?

Daca ti-ai propus sa te cumintesti, acum este momentul sa realizezi ca nu trebuie sa renunti la lucrurile care te destind si te relaxeaza.

Astfel, pentru 24 ianuarie venim cu o propunere care o sa-ti “incante” picioarele si ficatul foarte tare.

 

 

Sascha Dive

https://www.facebook.com/saschadive

https://soundcloud.com/sascha-dive-going-deeper

 

Andre Galluzzi

https://www.facebook.com/AndreGalluzzi.official

https://soundcloud.com/andre-galluzzi

 

Cezar

https://www.facebook.com/Cezar.Lazar

http://www.ourown.ro/artist/cezar

 

Praslea

https://www.facebook.com/Praslea.ro

http://www.ourown.ro/artist/praslea

 

Cap

https://www.facebook.com/cap1ro

https://soundcloud.com/capa-1

 

 

_______________________________________

 

 

We Dance with: Sascha Dive, Andre Galluzzi, Cezar, Praslea, Cap 

Start @ 23:00, 24.01.2015 
Locatie: Casa Presei Libere ( Piata Presei Libere nr.1 )

Intrare: 30 ron << 00:00 << 40 ron 
Guestlist valabil pana la ora 01:00
 

INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZISA

Informatii: 0733.800.903

CIRQUE DU SOLEIL – QUIDAM

CIRQUE DU SOLEIL REVINE  LA BUCURESTI

CU QUIDAM

 

CINCI spectacole La Romexpo în perioada 29 ianuarie – 1 februarie 2015

 

 

 Cirque du Soleil are plăcerea să anunțe spectacolul Quidam la București! Doar cinci reprezentații la Romexpo, Pavilionul Central, de pe 29 ianuarie pe 1 februarie 2015.

 

Quidam a avut premiera mondială sub cupola Cirque du Soleil din Montreal în aprilie 1996. De-atunci, spectacolul a fost în turneu pe cinci continente si a fost văzut de milioane de oameni. În decembrie 2010, Quidam a pornit într-o nouă călătorie cu aceeași producție captivantă, dar adaptată pentru arene, initial străbătând America de Nord. Distribuția internațională reunește 45 de artiști de top, acrobati, muzicieni, cântăreți și actori.

 

Synopsis

Tânăra Zoé se plictisește; părinții ei, distanți și apatici, o ignoră. Viața ei și-a pierdut orice sens. În încercarea de a umple golul din existența sa, ea alunecă într-o lume imaginară – lumea Quidam – unde întalnește personaje care o încurajează să-și dea frâu liber spiritului.

 

Sponsori și parteneri

Cirque du Soleil mulţumeşte Orange, sponsor oficial al turneului din România, precum şi Events, organizatorul evenimentului.

 

Despre Cirque du Soleil:

Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.

 

 

Romexpo, Pavilionul Central, București

 

Program (29 ianuarie – 1 februarie 2015)

Joi, 29 ianuarie, orele 20:00

Vineri, 30 ianuarie, orele 20:00

Sambata, 31 ianuarie, orele 20:00

Duminica, 1 februarie, orele 13:00 şi 17:00

 

BILETE:

Adulți (preț întreg)

VIP: 500 RON

Premium: 350 RON

Tribune: 250 RON, 210 RON, 175 RON, 150 RON (consultaţi harta ataşată)

 

Copii (până la 12 ani, inclusiv):

VIP: 350 RON

Premium: 245 RON

Tribune: 175 RON, 147 RON, 122,5 RON, 105 RON (consultaţi harta ataşată)

 

*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport).  Biletele cu  reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

Markus Schulz

America’s Best DJ ► Markus Schulzhttp://www.markusschulz.com/

Warm-up ► Snatt & Vixhttp://www.snattandvix.com/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
TICKETS are NOW AVAILABLE !!! For the price of 40 RON (till Jan 7) and 50 RON (till Feb 7) / TICKET, ONLINE from:
● Myticket.ro ► http://bit.ly/markus-myticket
● Bilete.ro ► http://bit.ly/markus-bilete
● Eventim.ro ► http://bit.ly/markus-eventim

or IN PERSON from:
● Myticket.ro sales points ► http://www.myticket.ro/retea
● Bilete.ro sales points ► http://www.bilete.ro/partners.asp
● Eventim.ro sales points ► http://www.eventim.ro/ro/outlete/

Order now VIP TICKETS (100 RON / VIP TICKET) by e-mail ► office@trancendance.ro

For those of you who won’t have a ticket the entrance fee at the door will be ► 70 RON / PERSON (REGULAR ACCESS ONLY / NO VIP ACCESS AVAILABLE TO BUY)

Informative exchange rate: 1 RON = € 0.22 // € 1 = 4.5 RON //

18+ Age Restriction ● Minors (under 18 years old) access is forbidden to this event!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
To request press accreditation or ask for more infos please send us an
e-mail at TrancENDancE <office@trancendance.ro>

COLOR pres SAILOR & I, ATJAZZ, BOGMAN, FOUCHAT

ABSOLUT COLOR prezintă

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Sailor & I – live
Atjazz
✈ Bogman
✈ Fouchat

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

09.01.2015
22:00

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Casa Presei Libere
Str.Piaţa Presei Libere nr.1

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Intrare:

20 lei – înainte de 00:00
30 lei – după 00:00

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

✈ SAILOR&I

BLACK BUTTER RECORDS, LIFE AND DEATH RECORDS
Stockholm, SE

Primul cântec oferit de Sailor & I ca ofrandă publicului a fost și single-ul de debut “Tough Love”, pe una din cele mai prestigioase case de discuri ale muzicii noi electronice BlackButter, la sfârșitul verii lui 2013. Odată cu redarea acestuia pe toate stațiile BBC din Marea Britanie, interesul pentru trupă a crescut semnificativ în toată Europa.

”Sailor & I este o metaforă ce descrie cele două voințe din interiorul unei persoane, care se luptă una împotriva celeilalte. Face parte din viața de zi cu zi a oamenilor. E interesant că există momente în care oamenii fac lucruri pe care nu doresc să le facă, dar nu se pot opri dintr-un motiv anume."

Alexander Sjödin face muzică având o mentalitate similară – curios compulsivă și, în același timp, frumoasă și ciudat de brutală. La vârstă de 30 de ani, producătorul, instrumentistul și cântărețul din Stockholm a creat o piesă glacială despre relațiile adulte care amintește de Rhye și Fleet Foxes, cu o producție de escaladări armonios vocale și imagini luminoase și sincere.

Sailor & I s-a întors cu producții la label-ul Life and Death. Cele două piese originale sunt foarte diferite ca stări, însă au în spate producții luxuriante și povești redate muzical ce se găsesc într-un release de dance ca la carte. În timp ce ”Boys & Girls” oferă o poveste îndurerată și totuși frumos nostalgică, ce amintește de zilele copilăriei, piesa ”Turn Around” iese pe poartă tropăind ca un cal de curse prin foc, flancată de șiruri puternice și un vocal care pledează pentru o dragoste autentică.

Încă de la prima redare, remixul făcut de AME piesei "Turn Around" a fost punctul culminant al seturilor create de Tale of Us, Dixon, Mano Le Tough, precum și alți câțiva DJ de clasă, care au selectat-o în setul lor până în acest moment. Remixul a făcut pielea ca de găină clubberilor de pretutindeni și cu un motiv întemeiat – luând piesa și extinzând-o într-o capodoperă care face minuni pe ringul de dans, păstrând în același timp esența fermecătoare a originalului

https://www.facebook.com/sailorandi
https://soundcloud.com/sailorandi
http://instagram.com/sailorandi/

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

✈ ATJAZZ

ATJAZZ RECORD COMPANY
London, UK

După o tinerețe petrecută în mod nechibzuit pe skateboard în orașul de frontieră din nord-estul Angliei, Martin Iveson ajunge la începutul anilor nouăzeci în Midland, Marea Britanie. Aici se angajează la un studio nou de jocuri de calculator numit Core Design Ltd., companie sinonimă acum cu Lara Croft și seria de jocuri Tomb Raider.

Nemulțumit de faptul că lucrează la unul dintre cele mai faimoase jocuri video din lume, Martin a părăsit compania 13 ani mai târziu, pentru a se concentra mai mult asupra mediului de studio. Aici își canalizează aspirațiile sale muzicale, invitând și alți muzicieni și producători să facă același lucru.

Succesul lucrărilor sale timpurii, inclusiv primul său EP, "Story", din 1996, a condus la albumul foarte bine primit "That Something", care în 1998 a fost licențiat în Japonia de către Sony/Kioon. Grafica albumului de debut a fost creată de Fujio Akatsuka, celebru în Japonia pentru ilustrațiile și desenele sale animate. Cu următoarele două albume, "Labfunk" & "Labresults", lansate la scurt timp după, Atjazz s-a stabilit ca o voce distinctă și de inspirație în scena muzicii underground.

Martin este totodată un remixer prolific, creând de-a lungul carierei sale remixuri și lucrări ale operelor din repertoriul artiștilor ca Nitin Sawhney, Bob Sinclar, Jazzanova, Zed Bias și Omar, pentru a menționa doar câteva, remixuri ce și-au găsit loc în inima publicului. Martin a fost chiar invitat să refacă ”Întoarcerea Panterei Roz” a lui Henri Mancini pentru EMI Records. Încă lucrează intens la remixuri, afirmând despre ele că au contribuit la lansarea tehnicilor sale de producție, fiind gazonul de practică perfect pentru a încerca idei noi și a sparge tipare într-o industrie diluată."Remixarea ajută la îmbunătățirea sunetului propriu și permite producătorului să-și imprime stilul într-un spațiu diferit."

De-a lungul timpului, Atjazz a lucrat îndeaproape cu muzicieni și producători excepționali. Sunetul său de marcă a fost solicitat în mai multe rânduri de către soliști de primă clasă, inclusiv Clara Hill, Replife și Deborah Jordan, pentru propriile proiecte de album. Martin a făcut echipă și cu producătorul legendar Charles Webster, sub pseudonimul "Version", lucrând intens la albumul lor de debut pentru Miso Records.

2009 l-a găsit pe Martin închizând label-ul său, Mantis Recordings, ca urmare a modificărilor unei industrii dure, iar din această cenușă s-a născut casa de discuri "Atjazz Record Company", care a zburat la mari înălțimi în domeniul digital și a văzut multe fantastice și solicitate remixuri, inclusiv al treilea său lung jucător, "Full Circle". Atjazz Record Company se concentrează foarte mult pe producțiile și colaborările lui Martin, reprezentând un nou capitol pentru Atjazz, dar cu o continuare a mărcii lui distincte de sunet.

Un producător renumit, un remixer solicitat și un DJ ce umple ochi ringuri de dans, Martin ”Atjazz" Iveson este la mare căutare în întreaga lume, punând suflet în absolut tot ce iese din mâinile lui.

https://www.facebook.com/atjazzofficial
https://www.facebook.com/atjazzrecordcompany
https://soundcloud.com/atjazz
http://instagram.com/atjazzrecordcompany

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Partener:

✈ Absolut
http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Sponsori:

✈ Provoked by Grolsch
https://www.facebook.com/ExperimentalistRO
✈ Burn Studios
https://www.facebook.com/the.oven.byburn
✈ Aqua Carpatica
http://www.facebook.com/aqua.carpatica

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Pentru acreditări de presă și parteneriate contactați: alina@coloring.ro

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

ACCESUL STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI.

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍