Evenimentul va avea loc intre 2- 5 aprilie 2015, de sarbatoarea Floriilor, la ROMEXPO, Pavilionul Central.

In acest an, Baby Boom se muta in casa noua, pregatind o editie cu mult peste cele de pana acum, continuand astfel traditia de a fi cea mai importanta expozitie de produse si servicii, din Romania, pentru viitoare mamici si copii intre 0 si 7 ani.

Cel mai mare dintre pavilioanele expozitionale – Pavilionul Central – ofera un cadru de desfasurare propice unui eveniment de anvergura Baby Boom Show, concretizat in: spatii versatile, sistem de iluminat si climatizare la standarde inalte, logistica adecvata.
Accesul catre Centrul Expozitional ROMEXPO este facil atat pentru cei din Bucuresti sau din tara, care calatoresc cu autoturismul propriu sau cu mijloacele de transport in comun.

Baby Boom Show – un eveniment plin de noutati si facilitati

Pe langa o “casa noua”, targul vine cu noutati, menite sa completeze experienta participarii la un astfel de eveniment, dar si cu numeroase facilitati, atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori, pentru a convinge ca este un eveniment complet si apreciat la nivel national.

Astfel:
► pentru vizitatori, accesul la Baby Boom va fi mai usor ca niciodata pentru ca oferim parcare gratuita pe toata durata evenimentului – Centrul Expozitional ROMEXPO dispunand de peste 2.000 de locuri de parcare, facil de accesat si in apropiere de Pavilionul Central
► prelungim programul de vizitare – pentru ca si cei cu un program de lucru aglomerat sa poata ajunge. Targul va putea fi vizitat intre orele 10.00 si 20.00 in perioada 2 – 4 aprilie (joi-sambata) si intre orele 10.00 si 18.00 pe 5 aprilie (duminica)
► cumparaturile de mari dimensiuni nu vor mai fi o problema, pentru ca la Baby Boom Show vom oferi sprijin in transportul acestora pana la locul de parcare
► pentru ca stim cat de importanta este o aprovizionare constanta va oferim acces auto la usa de marfa a pavilionului si stationare temporara si in timpul programului de desfasurare a targului.
► extindem tematica – noile domenii specifice categoriei de varsta 5-7 ani vor diversifica gama de produse si servicii oferite vizitatorilor
► sectorizarea va cuprinde 8 Zone de eveniment – ce vor crea din BBS un targ complet pentru cei veniti in cautarea produselor si serviciilor ideale pentru viitoare mamici, nou-nascuti si copii de pana la 7 ani: MOMMY&BABY LAND, HEALTHCARE LAND, TOY LAND, FURNITURE LAND, FOOD LAND, EDUCATION LAND, FUN LAND si FASHION LAND


Lasă un răspuns