Haken, Leprous & Maschine isi unesc fortele pentru un turneu in UK

InsideOutMusic are placerea de a anunta ca 3 dintre cele mai tinere si stralucitoare trupe isi unesc fortele pentru un turneu in UK si Irlanda spre sfarsitul anului. Haken, Leprous si Maschine vor porni la drum impreuna in lunile Octombrie si Noiembrie 2014 pentru cel mai mare turneu in Marea Britanie in care oricare dintre trupe s-a angajat pana in momentul de fata, prezentand o parte din tinerele talente din sfera progresivului pe care InsideOutMusic le are de oferit.

Datele turneului:

Haken, Leprous & Maschine:
Prezentat de Prog Magazine
23 Octombrie, 2014 – London, The Garage
24 Octombrie, 2014 – Leamington Spa, Assembly
26 Octombrie, 2014 – Bristol, The Fleece
27 Octombrie, 2014 – Wolverhampton, Robin 2
29 Octombrie, 2014 – Dublin, The Village
30 Octombrie, 2014 – Liverpool, O2 Academy 2
31 Octombrie, 2014 – Manchester, Club Academy
1 Noiembrie, 2014 – Edinburgh, The Liquid Room
2 Noiembrie, 2014 – York, The Duchess

Prog-metalistii londonezi de la Haken se bucura din ce in ce mai mult succes dupa lansarea ultimului lor album “The Mountain”, considerat de Prog Magazine “un triumf absolut, o sarbatorire a tot ce inseamna progresiv pentru fanii genului”. Trupa a declarat despre urmatoarele concerte: ”Suntem nerabdatori sa ne intoarcem pe drum in luna Octombrie pentru primul nostru turneu in UK! Vom imparti scena cu incredibilele trupe Leprous si Maschine – o sa fie excellent. Vom canta piese de pe toate albumele noastre, dar exista si posibilitatea sa prezentam niste material nou. Asteptam cu nerabdare sa ne vedem acolo.”

Leprous din Norvegia si-au lansat cel mai recent album “Coal” anul trecut, descris de Metal Hammer ca fiind “inca o dovada ca gandirea avansata/metalul tehnic se afla intr-o stare rudimentara de sanatate”. Acest turneu va duce trupa in unele orase in care nu au cantat niciodata si sunt de parere ca: “In sfarsit avem sansa sa facem un turneu mai extensiv in UK! E un teritoriu pe care ne dorim sa-l exploram de ceva vreme, asa ca in momentul in care ni s-a prezentat sansa de a pleca in turneu cu talentatii nostri colegi de label Haken, alegerea a fost usoara. O sa avem primele concerte in Irlanda si Scotia, urmate de cateva in orasele britanice pe care nu le-am mai vizitat, apoi revenim in Londra. De cand am trait in Anglia pentru un an (2009-2010) mi-am dorit sa ma intorc aici pentru un turneu serios. Partea frumoasa e ca aici ai toate orasele astea mari la o distanta foarte mica unul de altul! Ceea ce inseamna ca vom conduce mai putin si vom canta mai mult! Va promitem un show foarte intens si speram sa vedem prezenti cati mai multi din fanii nostril britanici la aceste concerte.”

Tinerii prog-rockeri din Brighton – Maschine si-au lansat in August, anul trecut, impresionantul album de debut “Rubidium” si aceasta ocazie marcheaza primul turneu important. Classic Rock i-au sesizat foarte devreme, spunand ca sunt “categoric o trupa care promite mult”, iar in Prog Magazine au fost votati drept cea mai buna trupa noua. Liderul trupei, Luke Machin a spus: “Maschine este extraordinar de incantata ca face parte din acest turneu si suntem siguri ca vom aduce ceva special pentru fiecare din aceste show-uri. O sa cantam piese de pe albumul nostrum de debut “Rubidium” si suntem nerabdatori sa incercam si ceva material nou.”

Ultimele videoclipuri lansate de cele 3 trupe pot fi vazute mai jos:
Haken – ‘Cockroach King’: http://youtu.be/0_e4YX73Ww4
Leprous – ‘The Cloak’: http://youtu.be/_9o2nVY8FZ0
Maschine – ‘Rubidium’: http://youtu.be/Ckx8nFHM4Cc

HAKEN online:
www.hakenmusic.com
www.twitter.com/Haken_Official
http://www.facebook.com/HakenOfficial

LEPROUS online:
www.leprous.net
www.leprous.net/mobile  (mobile website)
www.facebook.com/leprousband
www.youtube.com/leprouschannel

MASCHINE online:
www.facebook.com/maschineuk
www.twitter.com/maschineuk
http://www.maschineuk.com


INSIDEOUTMUSIC online:
www.insideoutmusic.com
www.youtube.com/InsideOutMusicTV
www.facebook.com/InsideOutMusic
www.twitter.com/insideouteu
www.insideoutshop.de

YANNI lanseaza ”INSPIRATO” noul sau album realizat in colaborare cu PLACIDO DOMINGO –

A avut nevoie de patru ani pentru a finaliza acest albumul si 30 de ani de inspiratie pentru a crea aceasta muzica universala.

 

Compozitorul de renume international Yanni, care va concerta in data de 30 mai la Sala Palatului din capitala, a castigat cu minunatele sale melodii instrumentale peste 40 de discuri de platină și aur in urma vanzarilor uriase inregistrate in întreaga lume. Acum, popularitatea sa pare sa depaseasca tot mai multe frontiere.

Pentru realizarea noului sau album ”Inspirato”ce va fi lansat de Sony Music pe 29 aprilie 2014, Yanni a colaborat cu legendarul superstar de opera Plácido Domingo dar si cu celebrul producator Ric Wake (a lucrat cu voci precum Whitney Houston, Mariah Carey, Jeniffer Lopez sau Marc Anthony), creand un line-up special, alcatuit din cei mai apreciati cantareti. Compozitiile sale atemporale au fost transformate prin adaugarea de versuri ce descriu povestile de iubire din viata marelui artist .

Acest album este despre toate iubirile din viata mea! Nu pierde credinta in umanitate si in capacitatea noastra incredibila de a depasi aproape orice. Este vorba, de asemenea, despre imaginatie, creativitate, dragoste, bunatate, compasiune, integritate, parinti, tara, pace, unitate si credinta si incredere in viitorul nostru. Totul este posibil.” – semneaza Yanni.

YANNI ”INSPIRATO” – ”Riconoscimento” (Tribute) – PLACIDO Domingo, PLACIDO Domingo Jr., Chloe, Micaela Oeste :

https://www.youtube.com/watch?v=-EUeoSofp4U

Yanni – Live SHOW: https://www.youtube.com/watch?v=k7kUSm8sv3I

Creatiile muzicale de succes semnate de Yanni incluse in noul album ”INSPIRATO” sunt interpretate de cele mai extraordinare voci din lume: Plácido Domingo, Renée Fleming, Rolando Villazon, Katherine Jenkins, Vittorio Grigolo, Russell Watson, Micaela Oeste, Nathan Pacheco, Chloe Lowery, Lauren Jelencovich, Plácido Domingo Jr. sau Yende.

Yanni a colaborat cu Plácido Domingo si Ric Wake pentru a asocia muzica sa cu voci adecvate, perfecte fiecarei melodii. Realizarea intregului proiect a durat patru ani si peste 30 de ani pentru a compune muzica pe care a inspirat-o. Acesta este singurul album de acest gen, nu a existat niciodata si nici nu va exista un alt album realizat in aceasta maniera .

Muzica lui Yanni a traversat toate granitele culturale si a fost interpretata, in peste 40 de tari diferite. Yanni este cunoscut in special pentru concertele sale spectaculoase sustinute in cele mai celebre repere, cum ar fi: Taj Mahal , Acropole, Kremlin, si in Orașul Interzis din China. Pana de curand, artistul a evitat sa foloseasca cuvinte in melodiile sale, dar acum s-a simtit obligat sa exploreze aceasta noua directie, de altfel foarte interesanta . In acest proiect, Yanni a inclus o parte din piesele sale de succes precum ”Tribute”, ”End Of August” si ”Adagio in C minor”.

In spatele fiecarei melodii se afla o poveste personala profunda. "Ode alla Grecia" (care a fost anterior melodia instrumentala "End of August" ), a fost compusa in momentul in care Yanni se afla acasa in Grecia, in timp ce privea la turistii care plecau la sfarsitul verii. In timp ce se uita la ocean, Yanni a reflectat la dragostea sa pentru tara sa natala si a simtit cat de dulce-amarui a fost gustul ramas la intoarcerea sa in Statele Unite ale Americii, in favoarea carierei sale. Cand Placido Domingo si fiul sau a auzit aceasta piesa, au stiut imediat ce poveste ar trebui sa fie spusa prin versuri. Albumul ”Inspirato” va fi disponibil atat online cat si in magazinele de specialitate din intreaga lume.

De peste 20 de ani, Yanni este unul dintre artistii de top, ale carui concerte au fost vizionate de peste 5 milioane de spectatori. In luna martie a acestui an, Yanni a pornit intr-un nou turneu modial, extins la peste 20 tari. Melodiile sale vor ajunge la Santiago, Sao Paulo, Londra, Düsseldorf, Berlin, Munchen, Moscova, Praga, Kiev, Tel Aviv, Johannesburg, precum si pe intreg teritoriul SUA si Canada.

Pe 30 mai, Yanni va sustine cel de-al treilea concert al sau pentru publicul din Romania. Acesta va reveni pe scena de la Sala Palatului alaturi de instrumenstii sai fabulosi cu un repertoriu special ce ii va incanta pe cei prezenti timp de doua ceasuri.

Biletele pentru concertul Yanni de la Sala Palatului sunt disponibile la preturi accesibile, dupa cum urmeaza: 285 lei – VIP, 255 lei – Cat.I, 225 lei – Cat.II , 185 lei – Cat.III si 145 lei- Cat.IV.

Acestea pot fi achizitionate prin reteaua Vreau Bilet, de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr.24, de la Libraria Eminescu, si online prin WWW.VREAUBILET.RO

Albumul OBSERVATORUL BABA NOVAC de Vali Umbra (Subcarpati) poate fi descarcat gratuit de pe subcarp

Primul material solo semnat de Vali Umbra (Subcarpati) OBSERVATORUL BABA NOVAC de Vali Umbra poate fi descarcat gratuit de pe www.subcarpati.com

 

Observatorul Baba Novac este un album ce indrazneste sa sparga tiparele specifice anului 2014 si sa aduca ceva nou atat ca lirica, cat si ca productie.

 

Albumul este o cronica hip hop a ultimilor 4 ani din viata mea: 4 ani de microfoane, studio-uri, calatorii, concerte si amintiri” – Vali Umbra

 

Pe album apar Bean MC , Afo, Infinitu, Power pe vinil, Etalosed si Gonza.

 

Albumul a fost lansat sambata, 26 aprilie, la Atelierul de Productie, in prezenta a 400 de fani ai familiei Subcarpati.

 

Big up!

 

Sophisticated Lemons || Special guest: Harlequin_Jack Afterparty w. Brutus! – 50% bar discount after

Marti 29 aprilie, ora 21.00 @ Control

Sophisticated Lemons - live @ Control

Special guest: Harlequin_Jack

AFTERPARTY W. BRUTUS! - 50% BAR DISCOUNT AFTER 22.00H

Marti, 29 aprilie, trupa Sophisticated Lemons revine pe scena din
Control o data cu lansarea unui nou single `BURN IT` [1]. Valul de
bitter sweet rock’n’roll nuantat de intro-uri `sofisticate` de
keyboards, va fi completat de acordurile hipnotice de synth si vocea
grava a solistului trupei Harlequin_Jack, invitata sa dea startul
evenimentului.