InsideOutMusic are placerea de a anunta ca 3 dintre cele mai tinere si stralucitoare trupe isi unesc fortele pentru un turneu in UK si Irlanda spre sfarsitul anului. Haken, Leprous si Maschine vor porni la drum impreuna in lunile Octombrie si Noiembrie 2014 pentru cel mai mare turneu in Marea Britanie in care oricare dintre trupe s-a angajat pana in momentul de fata, prezentand o parte din tinerele talente din sfera progresivului pe care InsideOutMusic le are de oferit.

Datele turneului:

Haken, Leprous & Maschine:
Prezentat de Prog Magazine
23 Octombrie, 2014 – London, The Garage
24 Octombrie, 2014 – Leamington Spa, Assembly
26 Octombrie, 2014 – Bristol, The Fleece
27 Octombrie, 2014 – Wolverhampton, Robin 2
29 Octombrie, 2014 – Dublin, The Village
30 Octombrie, 2014 – Liverpool, O2 Academy 2
31 Octombrie, 2014 – Manchester, Club Academy
1 Noiembrie, 2014 – Edinburgh, The Liquid Room
2 Noiembrie, 2014 – York, The Duchess

Prog-metalistii londonezi de la Haken se bucura din ce in ce mai mult succes dupa lansarea ultimului lor album “The Mountain”, considerat de Prog Magazine “un triumf absolut, o sarbatorire a tot ce inseamna progresiv pentru fanii genului”. Trupa a declarat despre urmatoarele concerte: ”Suntem nerabdatori sa ne intoarcem pe drum in luna Octombrie pentru primul nostru turneu in UK! Vom imparti scena cu incredibilele trupe Leprous si Maschine – o sa fie excellent. Vom canta piese de pe toate albumele noastre, dar exista si posibilitatea sa prezentam niste material nou. Asteptam cu nerabdare sa ne vedem acolo.”

Leprous din Norvegia si-au lansat cel mai recent album “Coal” anul trecut, descris de Metal Hammer ca fiind “inca o dovada ca gandirea avansata/metalul tehnic se afla intr-o stare rudimentara de sanatate”. Acest turneu va duce trupa in unele orase in care nu au cantat niciodata si sunt de parere ca: “In sfarsit avem sansa sa facem un turneu mai extensiv in UK! E un teritoriu pe care ne dorim sa-l exploram de ceva vreme, asa ca in momentul in care ni s-a prezentat sansa de a pleca in turneu cu talentatii nostri colegi de label Haken, alegerea a fost usoara. O sa avem primele concerte in Irlanda si Scotia, urmate de cateva in orasele britanice pe care nu le-am mai vizitat, apoi revenim in Londra. De cand am trait in Anglia pentru un an (2009-2010) mi-am dorit sa ma intorc aici pentru un turneu serios. Partea frumoasa e ca aici ai toate orasele astea mari la o distanta foarte mica unul de altul! Ceea ce inseamna ca vom conduce mai putin si vom canta mai mult! Va promitem un show foarte intens si speram sa vedem prezenti cati mai multi din fanii nostril britanici la aceste concerte.”

Tinerii prog-rockeri din Brighton – Maschine si-au lansat in August, anul trecut, impresionantul album de debut “Rubidium” si aceasta ocazie marcheaza primul turneu important. Classic Rock i-au sesizat foarte devreme, spunand ca sunt “categoric o trupa care promite mult”, iar in Prog Magazine au fost votati drept cea mai buna trupa noua. Liderul trupei, Luke Machin a spus: “Maschine este extraordinar de incantata ca face parte din acest turneu si suntem siguri ca vom aduce ceva special pentru fiecare din aceste show-uri. O sa cantam piese de pe albumul nostrum de debut “Rubidium” si suntem nerabdatori sa incercam si ceva material nou.”

Ultimele videoclipuri lansate de cele 3 trupe pot fi vazute mai jos:
Haken – ‘Cockroach King’: http://youtu.be/0_e4YX73Ww4
Leprous – ‘The Cloak’: http://youtu.be/_9o2nVY8FZ0
Maschine – ‘Rubidium’: http://youtu.be/Ckx8nFHM4Cc

HAKEN online:
www.hakenmusic.com
www.twitter.com/Haken_Official
http://www.facebook.com/HakenOfficial

LEPROUS online:
www.leprous.net
www.leprous.net/mobile  (mobile website)
www.facebook.com/leprousband
www.youtube.com/leprouschannel

MASCHINE online:
www.facebook.com/maschineuk
www.twitter.com/maschineuk
http://www.maschineuk.com


INSIDEOUTMUSIC online:
www.insideoutmusic.com
www.youtube.com/InsideOutMusicTV
www.facebook.com/InsideOutMusic
www.twitter.com/insideouteu
www.insideoutshop.de

About Post Author

Lasă un răspuns