FOTO|Claudia Pavel, s-a pozat fără sutien pentru admiratori

Claudia Pavel, s-a pozat fără sutien pentru admiratori FOTO

"Claudia

Claudia a lansat recent o nouă piesă, compusă de Laurenţiu Duţă

 

Solista Claudia Pavel este din ce în ce mai generoasă cu admiratorii ei.

 

După un pictorial recent, extrem de sexy, pentru revista FHM, solista a mai lansat pe

piaţă câteva fotografii incendiare, menite să-i promoveze ultima piesă: „Out of Love", compusă de LaurenÅ£iu Duţă.

Vedeta a pozat fără sutien, cu un sân obraznic la vedere, acoperit prin părÅ£ile esenÅ£iale cu câteva ÅŸuviÅ£e de păr.

DeÅŸi nu este foarte dotată de la Mama Natură, Claudia nu se gândeÅŸte să-ÅŸi pună silicoane. Singura operaÅ£ie estetică pe care a suferit-o, de nevoie, e la nas.

 

""

 

sursa: click.ro


Cristi Chivu ar putea ajunge la Liverpool

Presa engleză a scris, vineri, că fundaÅŸul Cristi Chivu ar putea intra într-un schimb de jucători Inter Milano – Liverpool.

Fostul căpitan al naÅ£ionalei României, Cristi Chivu, ar putea ajunge în această vară la Liverpool. InformaÅ£ia vine din presa engleză, care a scris, vineri, despre un posibil schimb de jucători între Inter Milano, clubul actual al românului, ÅŸi gruparea engleză.

Inter îl vrea pe Raul Meireles de la Liverpool ÅŸi ar fi dispusă să cedeze, la schimb, doi dintre jucătorii Chivu, Thiago Motta, Diego Milito ÅŸi Goran Pandev.

Cu toate că Liverpool este o grupare de top în Anglia, sezonul trecut nu a fost cel mai fericit pentru "cormorani", care au ratat pe final de sezon calificarea în cupele europene, încheind campionatul pe locul 6.

Sfârşitul Facebook, anunţat de Forbes şi The Telegraph

Jurnaliştii străini anunţă vremuri grele pentru Zuckerberg.

Este acesta începutul sfârÅŸitului?, întreabă în titlu Will Heaven, de la The Telegraph. "Vestea proastă pentru Zuckerberg, miliardarul de 27 de ani, e asta: oamenii folosesc din ce în ce mai puÅ£in Facebook, iar alÅ£ii îl părăsesc cu totul, ceea ce se numeÅŸte sinucidere Facebook".

Jurnalistul britanic comentează ÅŸtirea potrivit căreia Facebook a pierdut milioane de conturi, în SUA ÅŸi Marea Britanie, ÅŸi caută profilul celor care au curajul de a părăsi reÅ£eaua de socializare. AdolescenÅ£ii, nu, dar corporatiÅŸtii tineri, da. "Zilele acestea, indiferenÅ£a e la modă. E o epidemie socială inversă", scrie comentatorul The Telegraph.

Tim Worstall comentează ÅŸi el ÅŸtirea pe blogul Forbes: "din boomul www a ieÅŸit un Google, e adevărat, un Amazon, un e-bay. Dar să evaluezi companiile ca ÅŸi cum toate ar fi Google ÅŸi nu ar putea fi aduce a definiÅ£ia bulei". Am avut multe companii care au fost noul Google, enumeră jurnalistul de la Forbes: Bebo, Friends Reunited, MySpace, toÅ£i omorâÅ£i de Facebook (sau de cei care au venit după ei, Facebook fiind ultimul). Cine pariază că nu va mai veni nimeni după Facebook, să repete figura?, întreabă acesta.

sursa: realitatea

VIDEO|Alexandra Bădoi va cânta în deschiderea concertului lui Tiesto!

Prezentatoarea rubricii meteo de la Antena 1 va cânta în weekend-ul acesta în deschiderea concertului lui Tiesto. Show-ul va avea loc mâine seară, la Arenele Romane.

"alexandra

Alexandra Bădoi va urca pe scenă alături de Dj-ii Snatt şi Vix.

 "Mai e putin timp si voi urca pe accesi scena cu Tiesto. Am deja emotii, dar sper sa fie constructive…Imi repet piesele, Snatt si Vix se pregatesc si ei pentru warm up si speram ca spectacolul nostru sa placa tuturor, inclusiv lui Tiesto. Cine stie? Poate candva isi va dori sa colaboram", a spus Alexandra.

Proiectul muzical al Alexandrei Badoi si al DJ-ilor Snatt&Vix e primul produs de muzică trance 100% românesc (vocal, versuri, instrumental) care reuÅŸeste să pătrundă ÅŸi pe piaÅ£a internaÅ£ională. Alexandra Badoi, prezentatoarea stirilor meteo ale Antenei 1, e cunoscută pe plan muzical prin participarea la semifinala Eurovision 2007, unde a cântat o piesă compusă de ea ÅŸi, de asemenea, pentru "Summer Of Love", cântată la Liberty Parade în 2009.

sursa: cancan


NOUTATI, Bon Jovi:VIDEO| MUNICH GERMANY 12.06.2011 LIVE

Când vine vorba de trupe rock de succes, Bon Jovi este un reper în domeniu. Cu peste 120 de milioane de albume vândute, solistul trupei afirmă că se simte ca "un Tom Cruise al muzicii rock".

  • ""
 

"Am fost lăudat de critici pentru toate filmele ÅŸi proiectele de televiziune în care am jucat, dar nu am vândut niciun bilet. Cu trupa Bon Jovi, mă simt ca un fel de Tom Cruise", a declarat Jon Bon Jovi într-un interviu acordat publicaÅ£iei Edinburgh Evening News ÅŸi citat de Mediafax.

Acesta a adăugat: "Am avut parte de tot succesul la care poÅ£i visa, dar nu am primit încă premiul Oscar".

 GRABITI-VA SA MAI PRINDETI BILETE LA CONCERTUL BON JOVI DIN BUCURESTI, OFERIT DE D&D EAST ENTERTAINMENT , DE PE 10 IULIE 2011 !
AVEM  OCAZIA  SA VEDEM INTREAGA TRUPA, INCLUSIV RICHIE SAMBORA!
VIDEO | CONCERTUL BON JOVI DIN MUNICH 12.06.2011

 

 

VIDEO PREMIERA|Lady GaGa o imita pe Madonna in videoclipul ‘Edge of Glory’!

Se pare ca GaGa a cam ajuns la fundul sacului la capitolul inspiratie, pentru ca in loc de tinute exagerate si ciudate sau cantareata in forma de sirena, "Edge Of Glory" este o versiune cat se poate de aproape de normalitate.

Ceea ce e anormal pentru GaGa, cu atat mai mult cu cat in afara de niste scene de dans inspirate parca din videoclipurile Madonnei sau din filmul din 1983, "Flash Dance", cantareata -care aduce un tribut anilor 80 cu acest videoclip – s-a si imbracat precum Madonna in filmul din 1987, "Who’s That Girl".

 In afara de asta, trebuie mentionat ca GaGa danseaza asa cum o facea Britney odata si ca videoclipul nu are niciun moment iesit din comun, lucru care s-ar putea datora faptului ca Joseph Kahn, anuntat initial ca regizor pentru acest videoclip, nu a mai lucrat cu GaGa pe motiv ca acestia s-ar fi certat monstruos pe platourile de filmare.

 Vezi mai jos videoclipul pentru "Edge Of Glory" si spune-ne cate elemente importate din alte filme sau de la alti artisti in voga in anii 80 poti gasi in el.

 

 

sursa: mtv.com


Taxa auto va fi redusă de la 1 iulie 2011

Modificările la taxa auto vor fi promovate prin proiect de lege pregătit de Guvern să intre în vigoare la 1 iulie 2011 ÅŸi impun plata taxei la prima vânzare a maÅŸinilor înmatriculate în Å£ară înainte de anul 2007, dar cu o reducere a cuantumului de circa 30% ÅŸi restituirea unei diferenÅ£e din bani.

 

"masini"

 

Pentru maÅŸinile dotate cu motor Euro 5 taxa va rămâne nemodificată, în timp ce pentru maÅŸinile cele mai poluante din categoria non-euro cuantumul taxei va fi redus mai puÅ£in sau deloc, relevă proiectul de lege privind taxa auto finalizat de Guvern.

Proiectul de lege stabileşte că obligaţia de plată a taxei

intervine cu ocazia înmatriculării autovehicul în România, la

repunerea în circulaÅ£ie a unui autovehicul după încetarea unei

exceptări sau scutiri, precum ÅŸi la reintroducerea în parcul auto a

unui autovehicul în cazul în care, la momentul scoaterii din parc, i

s-a restituit proprietaruluivaloarea reziduală a taxei.

 

 Pentru autovehiculele înmatriculate pentru prima dată în Å£ară după 1 ianuarie 2007 taxa de primă vânzare va fi impusă

doar dacă sunt constatate în mod cumulativ două condiÅ£ii, respectiv nu a fost achitată taxa specială ÅŸi face obiectul

primei transcrieri a dreptului de proprietate.

 

 "Atunci când taxa pe poluare pentru autovehicule achitată de către contribuabili în perioada 1 iulie 2008 – 30 iunie

2011, potrivit OU 50/2008, este mai mare decât taxa rezultată din aplicarea prezentelor prevederi privind taxa pentru

emisiile poluante provenite de la autovehicule, calculată în lei la cursul de schimb valutar aplicabil la momentul

înmatriculării în România, se pot restitui sumele reprezentând diferenÅ£a de taxă plătită", este prevăzut în document.

Procedura de restituire va fi stabilită prin normele de aplicare a legii, banii urmând să fie restituiÅ£i la cererea proprietarului

adresată organului fiscal. Proiectul indică în mod distinct că noile reguli vor intra în vigoare la 1 iulie 2011.

 Sistemul actual al taxei auto va fi modificat după ce Curtea de JustiÅ£ie a Comunităţilor Europene (CJUE) a arătat, într-un punct

de vedere exprimat la cererea unei instanÅ£e româneÅŸti, că taxa de primă înmatriculare încalcă legislaÅ£ia Uniunii Europene

întrucât produce un dezavantaj la vânzarea maÅŸinilor second-hand din alte state pe teritoriul României.

 

sursa: cancan


Crystal Harris explică de ce a anulat nunta cu Hugh Hefner

 Crystal Harris explică de ce a anulat nunta cu Hugh Hefner: "Nu am fost singura femeie din viaÅ£a lui ÅŸi asta mă deranja"

Crystal Harris spune că motivul pentru care a anulat nunta cu Hugh Hefner este acela că nu a putut suporta viaţa tumultoasă pe care a trăit-o mogulul.

 

"hugh"

Blonda de 25 de ani, care trebuia să se mărite cu "tăticul" Playboy, în vârstă de 85 de ani, sâmbăta aceasta se simte uÅŸurată că ceremonia nu a mai avut loc, însă regretă că a dezamăgit pe toată lumea.

 

 "Nu am fost singura femeie din viaÅ£a lui Hef. Nu mă simÅ£eam deloc bine ÅŸtiind acest lucru pentru că mariajul este între două persoane. RelaÅ£ia noastră nu era aÅŸa, între două persoane" a spus blonda.

Hefner este faimos pentru faptul că de-a lungul timpului a avut mai multe iubite în acelaÅŸi timp ÅŸi se pare că nu avea de gând să schimbe acest obicei.

sursa: cancan

Panasonic anunţă lansarea primei tablete antiglonţ: Toughbook

Modelul va putea fi operat tactil sau prin intermediul unui creion special È™i va fi disponibil din trimestrul al patrulea din 2011, preÈ›ul nefiind anunÈ›at încă, scrie b1.ro.

Tableta Toughbook

Panasonic a anunțat, joi, lansarea primei tablete din seria Toughbook bazată pe sistemul de operare Google Android.

Acest nou gadget este destinat persoanelor care lucrează în medii dificile È™i va fi rezistent la apă, lovituri puternice sau

vibrații intense, conform Style Report.

Modelul va putea fi operat tactil sau prin intermediul unui creion special È™i va fi disponibil din trimestrul al patrulea din 2011, preÈ›ul nefiind anunÈ›at încă.

Deși nu au fost anunțate toate datele, istoria seriei Toughbook reprezintă o garanție pentru calitatea superioară a noului produs.

sursa: realitatea.net


Metallica a terminat înregistrările la un album realizat împreună cu Lou Reed

Trupa americană Metallica a încheiat înregistrările la un nou album, realizat împreună cu legendarul muzician Lou Reed, fondatorul ÅŸi liderul grupului The Velvet Underground, anunţă presa internaÅ£ională.

"Metallica

Metallica / Foto: gigape.com

Surpriză de proporÅ£ii pe piaÅ£a muzicii rock. Bătrâna vedetă new -yorkeză Lou Reed ÅŸi-a unit forÅ£ele cu băieÅ£ii de la Metallica într-un proiect pe care îl descrie drept „o căsătorie pusă la cale în ceruri”.

Zece piese compuse de Reed ÅŸi aranjate de membrii Metallica au fost deja înregistrate în studioul trupei de lângă San Francisco. Rolling Stones Magazine, care anunţă în premieră evenimentul, spune că noul material pare o combinaÅ£ie între

discul Berlin , lansat de Lou Reed în 1973 ÅŸi muzica de pe Master of Puppets a lui Metallica.

Albumul nu are încă titlu dar Lars Ulrich spune că este gata în proporÅ£ie de 90 la sută. Culmea culmilor, nu există încă niciun proiect legat de lansarea lui. Asta pentru că Reed nu are contract cu nicio casă de discuri iar Metallica tocmai a terminat contractul pe care îl avea cu cei de la Warner Bros. „Suntem liberi să mergem oriunde ÅŸi ăsta e un sentiment foarte plăcut”, declară Ulrich.

Albumul are zece piese ÅŸi împlineÅŸte visul celor de la Metallica de a lucra alături de cel pe care îl consideră "un inovator veritabil ÅŸi unul dintre cei mai influenÅ£i muzicieni din istoria rock-ului".

În vârstă de 69 de ani, Reed este creatorul mai multor hit-uri preluate de numeroÅŸi alÅ£i artiÅŸti. Printre acestea se numără "Perfect Day", "Sunday Morning", "Walk on the Wild Side" ÅŸi "Heroin".

 

sursa: realitatea.net


Misterul morţii lui Tupac, pe cale de a fi dezlegat

""

Un criminal condamnat în New York a mărturisit că l-a ucis pe rapperul Tupac Shakur pentru e 2.500 de dolari.

Un criminal condamnat în New York a postat ieri, 15 iunie, o declaraÅ£ie pe website-ul AllHipHop.com, î

n care mărturiseÅŸte că l-a ucis în 1996 pe rapperul Tupac Shakur, pentru suma de 2.500 de dolari.

Mărturia bărbatului e pe cale să rezolve misterul care a învăluit timp de 15 ani moartea cântăreÅ£ului,

scrie The Christian Science Monitor.

PoliÅ£ia new-yorkeză (NYPD) investighează o postare semnată de Dexter Isaac, un infractor închis

în Centrul de DetenÅ£ie Metropolitan din Brooklyn, care pretinde că l-a împuÅŸcat ÅŸi l-a jefuit pe Tupac

Shakur. DeÅ£inutul afirmă că nu se afla la prima încercare de a-l omorî pe Shakur. În 1994, acesta

l-ar fi jefuit pe rapper în Manhattan, în urma ordinelor primite de la un rival de-al cântăreÅ£ului. Shakur

a suferit atunci mai multe leziuni din cauza gloanÅ£elor, dar în cele din urmă ÅŸi-a revenit. Doi ani

mai târziu, Shakur a fost omorât, dar poliÅ£iÅŸtii nu au reuÅŸit să-i găsească pe vinovaÅ£i.




""

""

Potrivit purtătorului de cuvânt al NYPD, Paul Browne, oamenii legii analizează mesajul postat, iar în

cazul în care se dovedeÅŸte că îi aparÅ£ine lui Isaac, acesta va fi chemat la interogatoriu.

Tupac Shakur a fost împuÅŸcat de către un bărbat necunoscut, în timp ce ieÅŸea de la un meci al lui

Mike Tyson, în Las Vegas. Incidentul a avut loc pe 7 septembrie 1996. CântăreÅ£ul a fost dus a

tunci la spital, dar nu a supravieţuit. El a decedat pe 13 septembrie 1996.

 

sursa: gandul


Foto | Lady GaGa e verde-albastra in cap

Prezentă la ediÅ£ia din FranÅ£a a emisiunii X Factor, Lady GaGa a apărut de această dată vopsită verde în cap.

""""

 

"" ""

  • ""
sursa: libertatea


Care sunt mărcile care au sfidat criza:non-mărcile

Pe o piaţă de retail în care lupta se dă pe preÅ£, mărcile private ale marilor jucători, de fapt "non-mărci" pentru că cine le cumpără se orientează doar după preÅ£ ÅŸi nu după producător sau locul de producÅ£ie, câÅŸtigă tot mai mult teren.

""

Careau avansat cu peste 50% deÅŸi consumul a scăzut: „non-mărcile“ (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Non-mărcile", mărcile private sub care se vând ÅŸi brânză, ÅŸi ÅŸerveÅ£ele, ÅŸi cremă de pantofi, au depăşit pragul de 900 de milioane de euro anul trecut. Produsele Aro, Marca 1 sau TiP se găsesc tot mai frecvent în coÅŸurile de cumpărături.

sursa: mediafax 


Trupa U2 domină topul câştigurilor din muzică pe anul trecut

Trupa irlandeză U2 este prima în topul câÅŸtigurilor din muzică realizate anul trecut, când Bono ÅŸi colegii lui au băgat în buzunar 195 de milioane de dolari, cu 70 de milioane mai mult decât ocupantul locului 2, americanul Jon Bon Jovi, conform ierarhiei alcătuite de revista Forbes.

Al treilea este britanicul Elton John, cu 100 de milioane de dolari, urmat de americanca Lady Gaga, cu 90 de milioane.

În vârstă de doar 17 ani, canadianul Justin Bieber este cel mai tânăr dintre artiÅŸtii aflaÅ£i pe primele 10 locuri. El ocupă poziÅ£ia a noua, după ce a realizat anul trecut 53 de milioane de dolari.

Veteranii de la Eagles sunt un loc mai sus, cu 60 de milioane de dolari.