Se pare ca GaGa a cam ajuns la fundul sacului la capitolul inspiratie, pentru ca in loc de tinute exagerate si ciudate sau cantareata in forma de sirena, "Edge Of Glory" este o versiune cat se poate de aproape de normalitate.

Ceea ce e anormal pentru GaGa, cu atat mai mult cu cat in afara de niste scene de dans inspirate parca din videoclipurile Madonnei sau din filmul din 1983, "Flash Dance", cantareata -care aduce un tribut anilor 80 cu acest videoclip – s-a si imbracat precum Madonna in filmul din 1987, "Who’s That Girl".

 In afara de asta, trebuie mentionat ca GaGa danseaza asa cum o facea Britney odata si ca videoclipul nu are niciun moment iesit din comun, lucru care s-ar putea datora faptului ca Joseph Kahn, anuntat initial ca regizor pentru acest videoclip, nu a mai lucrat cu GaGa pe motiv ca acestia s-ar fi certat monstruos pe platourile de filmare.

 Vezi mai jos videoclipul pentru "Edge Of Glory" si spune-ne cate elemente importate din alte filme sau de la alti artisti in voga in anii 80 poti gasi in el.

 

 

sursa: mtv.com


Lasă un răspuns