Britney Spears, pericol de moarte!

Cantareata tine o cura drastica de slabire care o poate ucide.

""

 

Britney Spears în pericol. Cantareata obisnuieste sa se îndoape cu pastile de slabire periculoase care o pot îmbolnavi de cancer sau ii pot provoca un atac de cord, potrivit expertilor.

Cantareata Britney Spears (28 de ani) obisnuieste sa adopte o dieta soc ca sa slabeasca de cate ori simte ca a acumulat prea multe kilograme.

Recent, ea a slabit 5 kilograme în doua saptamani, inlocuind doua mese pe zi cu pastile "Lean". În rest, a mâncat numai salate. Nutritionistii consultati de ziarul britanic "News of the World" îi atrag atentia ca astfel de cure de slabire o pot ucide.

Potrivit acestora, pastilele cu care se îndoapa în loc de mâncare pot s-o îmbolnaveasca de cancer la intestine, sau pot sa-i provoace un stop cardiac.

În cel mai fericit caz, daca va mai continua astfel de cure de slabire, va ajunge cheala. Britney a folosit prima oara aceasta dieta înaintea turneului de anul trecut si a fost multumita de rezultate.

Nu se poate abtine de la mâncare, mai ales de la dulciuri, si prefera ca, din când în când, sa tina aceasta cura drastica de slabire ca sa scape de kilogramele nedorite.

Pink s-a dezmatat intr-un club la Berlin

Cantareata a fost surprinsa de paparazzi germani in timp ce se distra în clubul "Privatclub" din Berlin. 

Pink a cantat în Germania pe data de 6 iunie si a fost primita cu mare caldura de fanii ei de acolo. Vedeta insa a ajuns pe paginile tabloidelor dupa ce s-a dat în stamba în clubul din Berlin. Multi s-au intrebat, dupa ce au vazut fotografiile, daca era beata sau doar obosita.

""

Kylie Minogue, speriata ca nu poate avea copii

Kylie Minogue a recunoscut ca isi doreste foarte mult sa aiba copii, dar ca nu stie daca poate ramane insarcinata.

Cantareata, in varsta de 42 de ani, si-a dorit mereu sa devina mama. Din cauza luptei pe care a dus-o împotriva cancerului la san în 2008, Kylie a declarat ca nu este convinsa daca corpul ei ar putea duce o sarcina.

"Imi doresc mult sa fac copii, insa pentru mine este foarte greu" a declarat vedeta.

HOT VIDEO Sylvia, inspirat din "La Ţigănci" de Eliade

 

""

Sylvia apare mai sexy ca niciodată în noul ei clip, filmat pentru piesa Stereo. Producţia a fost finalizată şi proaspăt lansată. Clipul va fi trimis săptămâna aceasta la posturile de televiziune muzicale din Rusia, Tunisia, Turcia şi Italia, care şi-au arătat interesul să îl vizioneze şi apoi să îl difuzeze.

Asta dupa ce piesa Stereo, urcata pe Youtube in urma cu doua luni, a avut pana acum aproape 700.000 de vizualizari. O statistica incredibila pentru o postare Youtube care nu contine nicio imagine video ci doar o fotografie impreuna cu piesa muzicala. Ce-i drept, si poza aleasa de Sylvia pentru a promova piesa nu este de ignorat: solista apare goala intr-o ipostaza artistica. Sylvia s-a inspirat din cunoscuta nuvela a lui Mircea Eliade, La Tiganci, atunci cand a filmat noul clip al sau, la piesa Stereo. Cantareata a vrut sa recreeze subiectul operei cunoscutului scriitor, insa in termeni moderni. DJ Rynno il intruchipeaza pe profesorul de muzica Gavrilescu care viziteaza bordelul cu tiganci unde intra intr-un joc misterios si plin de farmece al acestora, si din cele cinci oferte feminine, o alege pe Sylvia care il initiaza intr-un joc energic si misterios in acelasi timp.