Cantareata tine o cura drastica de slabire care o poate ucide.

""

 

Britney Spears în pericol. Cantareata obisnuieste sa se îndoape cu pastile de slabire periculoase care o pot îmbolnavi de cancer sau ii pot provoca un atac de cord, potrivit expertilor.

Cantareata Britney Spears (28 de ani) obisnuieste sa adopte o dieta soc ca sa slabeasca de cate ori simte ca a acumulat prea multe kilograme.

Recent, ea a slabit 5 kilograme în doua saptamani, inlocuind doua mese pe zi cu pastile "Lean". În rest, a mâncat numai salate. Nutritionistii consultati de ziarul britanic "News of the World" îi atrag atentia ca astfel de cure de slabire o pot ucide.

Potrivit acestora, pastilele cu care se îndoapa în loc de mâncare pot s-o îmbolnaveasca de cancer la intestine, sau pot sa-i provoace un stop cardiac.

În cel mai fericit caz, daca va mai continua astfel de cure de slabire, va ajunge cheala. Britney a folosit prima oara aceasta dieta înaintea turneului de anul trecut si a fost multumita de rezultate.

Nu se poate abtine de la mâncare, mai ales de la dulciuri, si prefera ca, din când în când, sa tina aceasta cura drastica de slabire ca sa scape de kilogramele nedorite.

Lasă un răspuns