"Unul

Unul dintre cele mai vechi branduri româneÅŸti!

 

AgenÅ£ia de publicitate McCann Erickson România a câÅŸtigat, luni seară, două Grand Prix-uri la festivalul de publicitate de la Cannes, prin campania "Noul Rom".

 

AgenÅ£ia a reuÅŸit să îÅŸi adjudece Grand Prix-ul la categoria "cea mai bună lansare/ relansare de produs", precum ÅŸi pe cel de la categoria "brand building", potrivit adage.com.

PreÅŸedintele juriului, Warren Brown, care a atribuit marele trofeu agenÅ£iei româneÅŸti ÅŸi-a motivat alegerea pentru "acel ceva neaÅŸteptat". "Este ca ÅŸi cum Å£i-ai întâlni un prieten vechi la o bere ÅŸi realizezi că ÅŸi-a făcut schimbare de sex. Dintrodată nu te mai simÅ£i confortabil în preajma lui. Ai nevoie de un pic de ireverenţă ÅŸi anarhie ca să faci un promo atât de atrăgător. Asta ne-a capturat pe noi", a spus Brown.

Un alt membru al juriului, Alexander Schill, consideră că noua campanie la "Noul Rom" a făcut apel la emoţiile oamenilor, la patriotismul lor. "Campania a vizat nu creierul omului, ci inima", a spus Schill.

Prin campania "Noul Rom", McCann Erickson a urmărit să scoată în evidenţă patriotismul românilor. Când batonul de ciocolată a fost anunÅ£at că va căpăta "haine" americane, s-au creat mai multe miÅŸcări pentru ca ambalajul să rămână neschimbat. Ceea ce s-a ÅŸi întâmplat!

About Post Author

Lasă un răspuns