Este pentru prima oara cand un drag queen din cadrul faimoasei francize TV Ru Paul‘s Drag Race vine in Romania

Baga Chipz, unul dintre cei mai faimosi drag queens din Marea Britanie, finalist al celebrului show Ru Paul‘s Drag Race UK vs The World vine pentru prima oara in Romania, in cadrul unui live show incendiar care va avea loc pe 22 aprilie, in Q club, cel mai mare club gay din Romania.  Este pentru prima oara cand un drag queen din cadrul faimoasei francize TV Ru Paul‘s Drag Race, vine in Romania. Biletele pornesc de la 120 lei si pot fi achizitionate din reteaua vivabilet.ro, cu un pre-sale de 100 lei pentru primele doua saptamani. Evenimentul este organizat de Hype Events.

De altfel in ultimii ani spectacolele cu drag queens din Romania au luat amploare, in special in Capitala, acolo unde petrecerile de profil atrag mii de fani ai spectacolelor de acest gen in cluburile din Bucuresti.

Baga Chipz pe numele sau real Leo Loren, are o cariera de entertainer de succes de peste 10 ani, timp in care a cucerit Marea Britanie nu doar cu vocea sa si talentul artistic, ci si cu umorul sau molipsitor. Baga Chipz a jucat in filme, spectacole de teatru, seriale online si TV, printre care si Ackley Bridge un popular serial britanic difuzat pe posturile de televiziune din Marea Britanie. Baga Chipz a dobandit faima internationala dupa ce a fost finalist in cadrul Ru Paul‘s Drag Race UK vs The World.

RuPaul’s Drag Race, una dintre cele mai populare si premiate emisiuni de tip reality show din lume

Cu o istorie de aproape 15 ani, Ru Paul’s Drag Race este una dintre cele mai populare si vizionate emisiuni TV de reality show din lume. Ajunsa la sezonul cu numarul 15, emisiunea a inspirat serialele spin-off RuPaul’s Drag U, RuPaul’s Drag Race All Stars si RuPaul’s Secret Celebrity Drag RaceRuPaul’s Drag Race: Untucked, dar si numeroase francize internationale, inclusiv versiuni britanice, australiane si din Noua Zeelanda gazduite de RuPaul, cel mai faimos drag queen din lume. 

Emisiunea de televiziune i-a adus gazdei sale RuPaul opt premii Emmy consecutive, din 2016 pana in 2022, pentru rolul sau, iar productia in sine a fost premiata cu un Primetime Emmy de patru ori consecutiv intre 2018 si 2021 si a fost nominalizata la patru premii Critics’ Choice Television, inclusiv pentru cel mai bun serial de tip Reality Show.

RuPaul, inclus in top 100 cei mai influenti oameni din lume de catre revista Time

RuPaul, pe numele sau real, RuPaul Andre Charles, s-a nascut pe 17 noiembrie 1960 in San DiegoCalifornia, in SUA. RuPaul este un drag queen, actor, model, cantaret si personalitate de televiziune americana. Din 2009, a produs si gazduit RuPaul‘s Drag Race, propria sa emisiune de tip Reality Show, pentru care a primit opt premii Emmy Awards. RuPaul este considerat cel mai de succes drag queen din lume. In 2017, a fost inclus in lista anuala a revistei Time 100 a celor mai influenti oameni din lume, iar in 2019, revista Fortune a mentionat ca RuPaul este cel mai faimos drag queen din lume. RuPaul a obtinut faima internationala ca drag queen prin lansarea single-ului sau de debut „Supermodel (You Better Work)”, care a fost inclus pe albumul sau de debut Supermodel of the World (1993).

Ce este un drag queen?

Drag queen este un termen care inseamna de obicei, un barbat, care se imbraca in haine feminine, respectiv utilizeaza machiaj specific pentru a interpreta un rol feminin in travesti intr-un spectacol, eveniment monden sau ca gazda a unei anumite emisiuni. Cel mai probabil termenul drag queen provine din Polari, o varianta a argoului limbii engleze care a fost popular in cateva comunitati gay in prima parte a secolului 20. Drag isi are originile pe timpul lui Shakespeare, atunci cand doar barbatii jucau teatru. Ei jucau si rolurile feminine pe langa cele masculine, iar cuvantul drag era o prescurtare de la „dressed as girl” (imbracat ca o fata).

Parteneri: NICE! Magazine, Forever Summer si Q Club

About Post Author

Lasă un răspuns