"Hugh

Tăticul Playboy-ului şi-a anunţat anularea nunţii pe contul personal de Twitter.

 

 Hugh Hefner (81 de ani) trebuia să se însoare, duminică, pentru a treia oară. Aleasa inimii lui fusese de data aceasta Crystal Harris, un model de 25 de ani, cu care avea o relaÅ£ie din ianuarie 2009.

 

Frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi, în care blonda a repetat de nenumărate ori că stă cu Hugh pentru că-l iubeÅŸte, nu pentru banii lui, s-a terminat zilele trecute destul de abrupt. "Nunta a fost anulată. Crystal s-a răzgândit!", a scris pe Twitter omul de afaceri. După o ceartă la telefon, tânăra ÅŸi-a luat bagajele ÅŸi s-a mutat  din casa lui Hefner.

"Nunta nu va mai avea loc. Hef este încă în stare de ÅŸoc. Crystal ÅŸi-a făcut bagajele ÅŸi a părăsit dumincă noapte, la ora 11pm, casa miliardarului. Ea se întâlneÅŸte deja cu un alt bărbat, cu Jordan McGraw, fiul doctorului Phil. Ea crede că va trăi pe milioanele lui Phil", a spus o sursă apropiată fostului cuplu, pentru RadarOnline.

Hefner ÅŸi Harris s-au logodit în Ajunul Crăciunului, iar la 18 iunie aÅŸteptau ca peste 300 de invitaÅ£i să asiste la cel mai important eveniment din viaÅ£a lor.About Post Author

Lasă un răspuns